|
![]() |
#31 |
Suludi Moderator
|
![]()
Sranje pa hajd! Ma nije sranje to je sramota! Neznam sta da kazem, vijdet cu ja da ga nekako kontaktiram! Pozdrav,Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drugar foruma
|
![]()
Poz..
Ako bog da mnogo tise zahvaljujem a ako ne jebiga necu umreti Poz..Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2005
Downloads: 92
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
To za adresu sam ti ja pisao SELE (a ne sale) i napisao sam da cu ti se javiti na E-Mail. Sto sam i ucinio. Poslao sam ti internet adresu gdje mozes provijeriti sve o tom covjeku koji je te prevario... Nemoj mene da mijenjas ja sam Sele i pozdravljam vas sve na forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Drugar foruma
|
![]()
AAAUUU. IZVINI MOLIMTE
POZZ.. Oprosti Jasam u nervosi bio kad sam pricito i bukno ko bure Benzina !!! Izvini molimte ,sad mije sve jasno htio si samo pomoci jasnomije sve sad Molim sve Clanove koji su citali Temu Triton Le sto sam pisao za SALETA da izbrisu iz Memorije sa moim licnim ivinjenjem Sale dali si zadovoljan Pozz. svim Clan. Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Hahaha, nije sale nego SELE
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2005
Downloads: 92
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
jebote gde god se okrenes sve sami prevaranti nego ovo treba da je skola svima nam pa ko klinci kad se menjaju za slicice samo iz ruke u ruku. A ti care mirko zelim ti da ga sretnes pa jebes onda pare polomi skota da vise u zivotu nevalja ni za po piz*de ladne vode.....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozz.
Tesla nije to to nego sto lopov sve nas drzi za budale i toti taj cuven Blusa, nije meni za pare vec Le neradi toje problem , hvala stome hrabris ali Car nece da prlja ruke " jos " ali Bog je spor al siguran lpak lepo i od tebe da pratis temu pozdrav i Postovanje Car Mirko ko peva i svira zlo nemisli |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
triton |
|
|