|
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]()
Za ritmove sam ti ostavio na pp.
Uputstvo zipuj pa ga uploaduj na up-down centar. Ja cu dalje odraditi posao....
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislio sam i to da uradim.Ali kad odem na download/upload,i kliknem na prijava,i unesem user i pass kaze da je nevazece.Ovo pisem sa sestrinog kompjutera.Znaci nije do kompa.Uopste ne znam sta da radim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
UPLOADOVANO UPUTSTVO ZA MIDI TO STYLE (U PROGRAMU STYLE WORKS).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Vidio sam slike i sve je jasno, ali ja kad ubacim midi u program i onda kliknem na desni 'disk' gdje pise Save Korg i 30 style on ga zapamti. Onda prebacim daj ritam preko diska u klavijaturu i svira neki skroz drugi ritam neki walzer. I kad load-am style uopste me ne pita gdje hocu da zadrzim taj style (pod kojim brojem) nego samo kaze load set?
Probao sam da napravim ritam od pjesme crno i zlatno od seke aleksic al eto ne ide. Mozel mi neko taj style poslati na adresu frajer01@hotmail.com i reci sta ja radim pogresno. Hvala! |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moguce da je to zato sto je program trial verzija,pa nema mogucnost da zapamti uradjeni syle.On po deafoltu ima u memoriji cim pokrenes program taj ritam (taj valcer ili sta je vec).Napravicu ti ja style od crno i zlatno,ali tek sutra ili prekosutra,pa cu ti poslati na mail.Pokusacu da stignem za sutra ali nista ti ne obecavam.Kontaktiraj administratora da ti da sifru da skines full verziju style worksa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Godfather
|
![]()
Poshto je ovo malo veliko sredicu pa cu obde promeniti.
Tema ce inache biti prebachena pod temom Style Works poshto kako se meni chini tamo i pripada...
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
Comi,poslao sam ti ritam na mail.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Godfather
|
![]()
![]() |
#20 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
EVO SKINUO SAM STYLE WORKS OVAJ NOVI I NEZNAM NISTA O TOME ! MOZE LI KO DA MI TO OBJASNI!!! UNAPRIJED HVALA!! MOJA E-MAIL ADRESA JE straus@cg.yu POZDRAV!!!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
midiritam |
|
|