|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko ja bar znam, novi Extreme se ne proizvodi vise. Novog novcatog ga mozes kupiti ako je u nekoj radnji jos ostalo na lageru. U srbiji ga npr. u SKY Musicu ni nema u ponudi na sajtu. Ja sam tamo hteo kupiti svoj extreme i jos im je stajao na sajtu. Kada sam OTISAO u Beograd sa parama u dzepu, u radnji mi prodavac kaze "NEMA" ... pa kako nema kad imate na sajtu. Bas sam se bio iznervirao ... Posle se ispostavilo da je bila greska po sredi i da webmaster nije updateovao sajt
![]() Sve u svemu, ako zelis da kupis NOV extreme, pozuri. Nema ih bas mnogo...
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
oke znaci da zvrcam okolo..a dali ima novi triton studio?i koliki je rizik kupit kljavu na crno znaci bez garancije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa rizik je .... k`o i sve drugo sto kupujes "u vidjenom stanju"
![]() Mozda crkne za par dana, a mozda te posluzi godinama ... ko zna. U glavnom bude to sve u redu... ali nikad se ne zna Ako vec kupujes polovnu, obavezno sa prodavcem dogovori neku garanciju od bar 6 meseci. Ako toliko prezivi kod tebe, velika je verovatnoca da ce raditi dugo...
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
oke..i za koliko se novaca moze nabavit extreme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja stvarno ne bih da se mesam, s obzirom da nisam puno upoznat, ali koliko ja znam Extreme je mnooogo skuplja klavijatura....A sto se tice dirki na tr-diskutabilno cuo sam dosta glasina da su dirke sjajne, da su mnogo bolje i od nekih mnogo skupljih klavijatura......a cuo sam i da su najgora stvar na tr-u, tako da je to jako subjektivna stvar, i to najbolje da se proba...
Moje NEstrucno misljenje ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Igorpan, u principu si u pravu, vrlo subjektivna stvar, mada ja bas ni od koga nisam cuo nista lepo o dirkama na TR-u ... Ako ikako postoji mogucnost da se proba, to bi bilo sjajno...
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jager-u prodaj ti tog extrima pa kupi sebi tr-a ....vidim ja da si ti nesto ljubomoran na ovu klavijaturu.......
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|