Citat:
Originalno postovano od gogile
Neko je ovde pitao dali su losi izlazi iz Pa600 kao na Pa500.Ja sam sinoc imao prvu svirku sa Pa600 i mogu reci samo da ima mnogo losiji izlaz nego pa800.Sa drugarom sam svirao on ima pa800 ja sam cak kod mene pojacavap GAIN da bi bio glasan kao Pa800.Drug je bio na pola pojacan,klaviatura na pola i Gain skroz smanjen.Kod moj PA600 je Gain bio na 12 sati,mikseti pojacano do kraja i klaviatura do kraja.
Sa pa600 sam zadovoljan,zvukom samo mi neke funkcije smetaju,sto nemogu posebno pojacavati desnu ruku,tako da sam nonstop se morao igrati sa Balansom zavisi od Boje i ritma.Sa Globalom sam nezadovoljan ima manje funkcija nego pa800 i teze je raditi na njemu ko svira dosta na transpozu kao ja.Ako neko ima neko pitanje tu sam ili ako ima neko odgovor na moje probleme sa globalom neka nesto napise.
|
Ovo me vec malo brine ali i ne mogu da verujem da je tolika razlika..Ne znam kako su ti stilovi namesteni,mozda je tu smanjeno,mozda je taj kanal na mixeru nesto zeznut,mozda kabal..ili opet mozda je stvarno do klavijature..
Zar ne moze onaj drugi potenciometar u globalu da se namesti za acc1 volume?