|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#23 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
De druze ako ti nije mrsko posalji mi na PP linkove ako moze sta sve trebam nabavit i tacne nazive ploca i prozzesora...Probao sam te kontaktirat na pp ali nesto ne ide,valjda ti je pun emailova hahaha..Pozz
A ja da dodam zaboravi...Mozda je i ova moja maticna dobra sto imam,pa da kupim samo bolji prozzesor P7H55 Series od asusa,a prozzesor je i3 2x2,9 Dodato: LGA1156 Intel® Lynnfield/Clarkdale-Prozessor geeignet ![]() ![]() ![]() PCI Express™ 2.0-Unterstützung ![]() Das Mainboard wurde mit PCI Express™ 2.0-Steckplätzen ausgestattet. Das Ergebnis sind doppelte Systemgeschwindigkeit und -bandbreite, sowie eine gesteigerte Leistung. Intel® H55-Chipsatz ![]() Dodato: LGA1156 Intel® Lynnfield/Clarkdale-Prozessor geeignet ![]() ![]() ![]() PCI Express™ 2.0-Unterstützung ![]() Das Mainboard wurde mit PCI Express™ 2.0-Steckplätzen ausgestattet. Das Ergebnis sind doppelte Systemgeschwindigkeit und -bandbreite, sowie eine gesteigerte Leistung. Intel® H55-Chipsatz ![]() Promijenjeno od zeljko (11.01.2013 u 05:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|