|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma ok koega koliko god to tebi bilo strasno - u buduce - uvek pre postavljenog posta pogledaj i putrazi pretragu postova i skoro sve ces naci tu a usput procitaj pravilnik sajta da nebude nekih kazni iznenada !!! poooozzzz
Promijenjeno od sstipa (01.01.2013 u 12:10 sati) Razlog: greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.06.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 50sd
Interesi: muzika, sport...
![]() |
![]()
Ne bih nazvao to problemom, i necu poludeti. Imam i ja pitanje u vezi korg pa50 - klavijature
![]() Dakle, u pitanju je neki ritam. Taj ritam sam ubacio u klavijaturu. On ima jednu boju(F1). Kada na single touch settings kliknem neki drugi F(2/3/4) ostaje ista boja. Znaci ne menja se na displeju STS, ostaje STS1. Pitanje je: kako da ubacim u ostale F-ove boje. Malo sam mozda zargonski preformulisao pitanje, ali nadam se da razumete o cemu govorim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Stisneš recimo F2, obeležiš traku dugmićem sa strane, zatim ideš na ,,write disk in use'', obeležiš STS N, dva puta enter i to je to, tako i za ostale radiš. Pretražite po forumu, sve je objašnjeno, i ja kad sam se registrovao pojma nisam imao oko PA60 pa sam sve pronašao ovde, a pročitaj i uputstvo, na forumu imaš na srpskom za PA80, ali mu dođe na isto. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2006
Downloads: 118
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Napravis boju koju hoces druze ides na write i imas tamo dole ponudjeno mesto na kojem zelis da snimis, mozes na performansu ili na brojeve od 1 do 4, namestis pomocu tockica koji hoces broj i snimis, ostace ti boja na f1 ako si izabrao taj broj prilikom snimanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|