|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Sinoć hteo da uradim update softvera.....ubodem fleš od napred kad izbaci grešku....uzmem drugi fleš...opet greška....ubodem od nazad...jedan...drugi....opet greške....vratim se kući u lap top....fleševi rade normalno....jel neko imao 'vakog iskustva....????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Probaj da je formatiras u klavijaturi,media,format.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Hteo sam ali su mi na fleševima neki firmini fajlovi pa nisam mogao...danas ću probati ali nije mi jasno da su oba problem a radili su u njoj, koristim ih i na poslu povremeno i ispravni su potpuno....
pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Uzmi jedan od tih "fleseva" i formatirsj u pa3x, ali prvo fajlove prebaci na komp, i cuvaj ga u buduce samo za klavijaturu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja koristim "SanDisk" mini... Super izgleda, ne strci a ima 16GB... Evo fotkaImageUploadedByTapatalk1356361021.629272.jpg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega pokusaj na USB samo BKP folder da preneses bez i jednog drugog foldera sto si skinuo i onda pokusaj instalirati normalno moras ga otpakovati prije toga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Sinoć sam zaključio da dva fleša transcend, od 8 i 16gb ne rade na klavijaturi dok u računaru rade normalno...ne znam kako i zašto ali je tako...nisam ih formatirao jer sam u gužvi i na poslu i kući pa ne stižem...uglavnom...uzeo sam treći fleš od kuće, ubo ga i on radi normalno....što znači da je problem u ova dva fleša...ali sam ih ja mnogo puta koristio u klavijaturi...čak i neke podatke od klavijature čuvam na njima....
Kada sam započeo ovu temu bio sam ubeđen da je problem u klavijaturi i da ne čita ni jedan fleš pošto mi još do sad nikad ni jedan fleš nije crkao niti mi pravio probleme... Pošto koristim s' vremena na vreme USB lampicu pomislio sam da mi je ona napravila neki belaj......u svakom slučaju hvala svima na pomoći i nadam se da neko od vas neće imati ovakvog preznojavanja baš kad mu treba fleš.... pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|