|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav....I jednom mom kolegi se isto to desilo kao i tebi, samo na EM2000....Isto ritmove ima na HD-u, a u Disk List-u ih nema.....Isformatiras HD i posle toga ubacis ritmove sa kompa i nece biti problema....Desi se da ih nevidi i da tako "zabaguje" hard, jer je ipak starija klavijatura, stariji tip HD-a, itd. i nije cudo da se to desi, ali i ako se desi kao sto se u ovom slucaju desilo tebi, nece se sledeci put desiti brzo....I obavezno drzi Back UP na kompu da imas da vratis te ritmove kad ti se to desi....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | Jovan4e (25.12.2012) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovako imam jedan problem,imam Rolanda G1000 i znam da ubacim samo 16 custom ritmova a ostale ne znam,kad ih prekopiram sa LINK i ubacim,on kao sve odradi,ali kad izvadim flopy niti jedan mi ritam nece bez flopy-Ako mi neko moze pomoci bio bih mu zahvalan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@apokalipsa
Sve ritmove spremi na ZIP i nema problema.G 1000 ih čita direktno sa ZIP-a
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Pozdrav, da li znate gde i po kojoj ceni moze da se nabavi externi zip drive i kako uopste da proverim da li moj postojeci zip na klavijaturi radi? Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.08.2012
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 33
Uploads: 2
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Pa4x & Kronos 2
![]() |
![]()
Ja sam na kupujem prodajem nasao za 3,500. Pogledaj verovatno ces naci nesto.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mrkocha za ovaj koristan post: | obradbb (13.01.2013) |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@obradbb
Externi ZIP moraš potražiti negdje po oglasnicima jer se novi više ne proizvode.Pripazi samo da exsterni bude 100Mb jer postoje i veči, ali ti ga klavijatura neće prepoznati.Postoječi provjeriš tako da gurneš u njega disketu (ZIP 100Mb), naravno ispravnu i ako očitava i snima onda je u redu!
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
@apokalipsa
Ovako druze, prvo sve ritmove koje koristis kopiraj ih na zip disk ili hard disk ( u zavisnos sta tvoj sint ima ) onda, idi na disk list (dugmic ispod displeja) i proveri dali tije odabrano da ritmove cita sa zipa (ili hard disk ) a to ces uraditi ovako 1. pritisni DISK LIST (dugmic ispod displeja) pa onda pritisni DEVICE ( dugmic f4 sa desne strane displeja ) 2. odaberi zip ili hard tamo gde pise HD MOUNTED i pritisni CHANGE pa tek tada mozes da snimas ritmove na disk link i da oni uvjek budu tu, ali naravno za to mora zip da ti uvjek radi (sto je normalno bolje, sigurnije i vrlo lakse nego ucitavanje sa flopija ) ... to je to kolega ako treba jos pomoci slobodno pitaj, ja sam skoro po ceo dan tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Pozdrav, imam problem sa HDD na G 1000. Kada probam da povucem neki ritam sa HDD on izbaci gresku Device ID 5 not present, a u Device listi na mestu gde je pisalo HD mounted sada stoji samo unformat. Sta je prolem i kako ga resiti? Unapred hvala! PS Posto sam nov i sa klavijaturom i sa forumom izvinjavam se ako nisam dovoljno jasan ili ako je pitanje postavljeno na pogresnom mestu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|