Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Pokaži Rezultat Ankete: Da li ste profesionalac ili amater?
Muzikom se bavim uglavnom iz hobija 39 61,90%
Muzikom se bavim profesionalno, i od nje živim 24 38,10%
Glasač: 63. U ovoj Anketi ne možete više glasati

Alati tema Display Modes
Star 14.12.2012, 10:11   #11
martinez
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
martinez befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard zidar po zanimanju trenutno bez posla :)

amaterčina da ne može žešća
i sasvim slučajno u muzici doduše volim oduvjek muziku i puno sam je više volio dok nisam krenuo po tezgama i upoznao "ljude" iz te branše
samouk sam ko neku sam harmoniku imo i nešto sam ko skonto i za ekipu pomalo svirucko uz dosta falširanja al kad se popije nit su oni znali šta ja sviram a niti ja šta oni pjevaju
i da kažem kako je počelo
buraz mi svira klavijature tad još je bio onako tanak ja ko fol harmoniku i desi se da u jednu kafanu u udarnom terminu ne dođe muzika subotom a radila je kafana najbolje u okolini i gazda koji inače pjeva bude primoran nešto na brzinu napravit sjeti se da eto koja nešto sviramo buraz i ja
zovne nas i kad se pjevalo koju god je pjesmu tražio mi smo svirali na naše iznenađenje
i tako je to počelo sad kad se sjetim svega bolje da nije kad se ta muzika htjela vratit kao nešto su bili spriječeni gazda jih je odbio a nama je rko kad možemo kad nema muzike možemo i kad ima i eto ti
i onda se desilo par puta da nema ni pjevača kad smo svirali i kako sam oduvjek volio zapjevat mjenjo sam i pjevača i eto ga to tako traje već dugo
uleti poneka svirka čak sam otkrio talenat za komponovanje a pisao sam oduvjek i ponešto mojih pjesama su kolege snimile a ponešto što nitko nije htio ja sam ih u toj demo verziji koju odradim postavio na youtube a na moje iznenađenje neke su i zaživjele
martinez je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije