|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
Pokaži Rezultat Ankete: Da li ste profesionalac ili amater? | |||
Muzikom se bavim uglavnom iz hobija |
![]() ![]() ![]() ![]() |
39 | 61,90% |
Muzikom se bavim profesionalno, i od nje živim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 38,10% |
Glasač: 63. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
amaterčina da ne može žešća
i sasvim slučajno u muzici doduše volim oduvjek muziku i puno sam je više volio dok nisam krenuo po tezgama i upoznao "ljude" iz te branše samouk sam ko neku sam harmoniku imo i nešto sam ko skonto i za ekipu pomalo svirucko uz dosta falširanja al kad se popije nit su oni znali šta ja sviram a niti ja šta oni pjevaju i da kažem kako je počelo buraz mi svira klavijature tad još je bio onako tanak ja ko fol harmoniku i desi se da u jednu kafanu u udarnom terminu ne dođe muzika subotom a radila je kafana najbolje u okolini i gazda koji inače pjeva bude primoran nešto na brzinu napravit sjeti se da eto koja nešto sviramo buraz i ja zovne nas i kad se pjevalo koju god je pjesmu tražio mi smo svirali na naše iznenađenje i tako je to počelo sad kad se sjetim svega bolje da nije kad se ta muzika htjela vratit kao nešto su bili spriječeni gazda jih je odbio a nama je rko kad možemo kad nema muzike možemo i kad ima i eto ti i onda se desilo par puta da nema ni pjevača kad smo svirali i kako sam oduvjek volio zapjevat mjenjo sam i pjevača i eto ga to tako traje već dugo uleti poneka svirka čak sam otkrio talenat za komponovanje a pisao sam oduvjek i ponešto mojih pjesama su kolege snimile a ponešto što nitko nije htio ja sam ih u toj demo verziji koju odradim postavio na youtube a na moje iznenađenje neke su i zaživjele |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|