|
|
![]() |
#1 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Sve je to u cilju Željkovog usavršavanja. Ima da peva 100% kao Toma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Hvala vama svima na kritikama i lijepim rijecima,samo ne moram ja da pjevam kao Toma..Toma je Toma i covjek je imao svoj stil i posebno nesto u glasu,a ja nisam nikada sanjao da budem pjevac vec harmonikas dok sam bio balavac,a sad ni to ne sanjam i sviram i pjevam kako umijem i znam. Takodje isto nista ne vjezbam posebno vec odmah cujem pjesmu i skinem,pa ispadne kako ispadne...nekada sam po 5 i vise sati sjedio i vjezbao sve po sluhu i uz to pjevusio radi lakseg skidanja pjesmi,ali nisam pjevao tako da sam pazio na te vibrate i trilere toliko,bilo mi dovoljno kad pjevusim samo da vidim o kojem se akordu radi i zbog melodije i tako ucio sve sam.
Dakle nije mi cilj vise niti da postanem pjevac niti profi muzicar,a pogotovu da razbijam glavu na tim sitnicama kako Toma pjeva i da pjevam sve tacno kao sto to je on umeo...Volio bi da sam bio kao on u njegovo vrijeme zasto da ne,ali to je proslost..Proslo je vrijeme pravih pjevaca valjda je tada bio vazduh cisci i bolja klima pa ljudi se radjali vec sa glasom bez greski heheh. Samo da navedem jos ovo ja sam zadovoljan sobom da jos imam ikako glasa koliko pusim cigarete ovo je odlicno i mogu da se mjerim sa mnogo njih mladjim od mene ![]() @Nele sledece ce biti nesto drugo,da ne kazu kolege Zeljko samo glumi Tomu...Zeljko je univerzalni pjevac i ljubomorno sam ponosan na to ![]() Promijenjeno od zeljko (14.12.2012 u 07:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Željko prijatelju ,jel može da snimiš i otpjevaš jednu meni za dušu
![]() ( djevojka sokolu ) ako nije problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Eeeeee druze to moras da sacekas malo kad se grandija vrne on ce da ti odpjeva,posto on voli da pjeva pjesme u izvedbi Sekule,a cini mi se bas tu pjeva i Sekula ili jos poznatiji kao Radasin hehe..Ja pjevam samo pjesme od Ckalje...Moze ona kad je pjevao Paji u kamijonu hahahahhaha
Promijenjeno od zeljko (14.12.2012 u 12:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
E lud si do J***, ma zezam te malo, znao sam da si tu pa ta te trgnem, ovo do sada je savršeno otpjevani i samo se divim tvojim uspjesima .A što se tiće Joksija , ti si ga već prešišao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Evo ovo
http://www.youtube.com/watch?v=V18Hd0XxYoM http://www.youtube.com/watch?v=y5fYcwv0kRI http://www.youtube.com/watch?v=YU4pWmiEBOQ Ima jos jedna ali ne mogu da nadjem sto je pjevao paji koju je sam izmislio kaze hahaha Dodato: Ova je najbolja hehehe http://www.youtube.com/watch?v=mJakU...endscreen&NR=1 Promijenjeno od zeljko (14.12.2012 u 15:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Ne rodi se više takav kao što je bio Čkalja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|