|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ali nemam ksc od tih semplova u klavijaturi.A ubacivanje boje po boju samo za user1 treba 2 i po sata
![]() Dodato: 5 sati i vise sam ucitavao boje,jednu po jednu i kad sam ucitavao userDK setove jedan po jedan opet mi se pojavili bledi semplovi.Pa ja cu da se ubijem momentalno,otrnela mi guzica od ucitavanja vise...Kako sad ove da izbrisem?Pomagajte momci!!! ![]() ![]() ![]() Dodato: Joooj... Promijenjeno od zsimonovic (11.09.2009 u 23:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Donator
|
![]()
Bez nervoze samo polako.
Kad oces da izbrises jedan deo od sempla nemoj ulaziti u Multisepal nego tu na prvoj strani record-a u onaj padajuci menu ali da znas u buduce kad brises iz multisepla obavezno chekiras onaj deo ispod njega. I te blede semplove sto imas obrisi jer i onako nisu u funkciji.
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.03.2009
Downloads: 301
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Po meni je najbolji nacin srediti i ocistiti semplove ovako:
1. Preslusas sve instrumente i zapises na papir koji ti se dopadaju. 2. Onda "ocistis" sve semplove i obrises sve user boje 3. Iz sound-a ucitavas jednu po jednu boju koju si zapisao na papir. Na taj nacin ces biti siguran da ti je memorija dobro iskoriscena i da nemas bespotrebne semplove koji ti zauzimaju bez veze dragocenu memoriju. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio roland za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (11.02.2010) |
![]() |
#14 | ||
Vredan član društva
|
![]() Citat:
I to je to, ako ti nešto nije jasno pitaj. Dodato: Citat:
Promijenjeno od dejanmaksic (13.12.2012 u 12:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|