Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 11.12.2012, 21:16   #11
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ne zelim da se kolege raspravljaju i prepiru na mojoj temi,a svako ima pravo da kaze sta misli...Druze neso hvala tebi na tako finim rijecima,samo nije potrebno da se mjesas ako se nekome nesto ne svidja..Ima pravo na to,mada moram da priznam da mi godi to od tebe kad me branis heheh..

Ovo sam danas tek prvi put skinuo i odsvirao,a to sto mozda mi glas drhti je najvjerovatnije to sto ne pustim glas kako treba jer zivim u stanu gdje nebih zelio da smetam puno drugim stanarima,tako da u programu smanjim skoro skroz mikrofon na kanalu i vise se cuje muzika na zvucnike od mikrofona i efekata koji su na vokalu dok snimam i cujem vise sebe opet,pa mi se tesko kocentrisat ili nekad ne odpjevam dovoljno glasno da to izvucem...Bas me briga meni i ovako nije lose,pa zato postavim hehe...Hvala vam na svakom komentaru ma kakav bio opet se moze sta dobroga izvuci iz njega i nauciti...Ja se ne ljutim uopste zato kazem ne treba da se prepirete mozda radi mog pjevanja...Pozz

A sta vam znaci ta Milanska skala

Slobodno vi kazite sta valja a sta ne nema problema bolje cu paziti drugi put

Promijenjeno od zeljko (11.12.2012 u 21:21 sati)
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije