|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Piše ,,none" .
Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa80
![]() |
![]()
Gore te je nikadvisekorg pitao, jesi ga raspakovao u kompjuteru, ne samo da prebacis fajl.set nego da ga prethodno raspakujes? Mada ne bi trebalo da prikazuje da je flopi prazan. Pokusaj tako i sa vise setova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa ja raspakujem .rar fajl i dobijem .set, šta više da raspakujem? A ako je bilo nekog sadržaja na flopiju, i ja to obrišem na kompjuteru pa prebacim neki drugi set, klavijatura mi prikazuje set koji sam prethodno obrisao na kompjuteru, ali ne mogu da load-ujem ništa. Ukratko, klavijatura sve prikazuje, sem onoga što treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
nešto mi baš nije najjasniji tvoj postupak učitavanja ali nema veze, negde grešiš... jesi do sad uopšte učitavao neki set u klavijaturu ili sad to radiš prvi put? Ako je to od skoro onda je problem u uređaju ali ako nisi do sad to radio onda je problem do tebe a mi sad treba da utvrdimo pa da ti onda pomognemo.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jesam, milion puta sam ucitavao, tako da znam da nije do mene.
Dodato: Takođe da napomenem, da je potrebno da prvo formatiram floppy da bih mogao uopšte da čitam i menjam podatke koji su u njemu. (samo jednom za svaki floppy) Promijenjeno od ЂолеПФК (09.12.2012 u 11:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@
Gdje formatiraš floppy-na compu ili u klavijaturi?Ako na compu velika je vjerojatnost da klavijatura to ne prihvača.Probaj floppy formatirati u klavijaturi ,tada ga ubaci u comp ,prebaci set koji želiš na floppy, ponovno floppy u klavijaturu i trebalo bi da klavijatura vidi taj set (naravno ako je taj set uopče za tu klavijaturu)!Radi li to?
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kad probam da formatiram na klavijaturi ukoliko idem na Fast Format pise mi ,,Generic Error!'' , a kad idem na Full format ,,No disk/Unformatted'' .
Setovi jesu za moju klavijaturu, probao sam vise njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Znaci mogu da se slikam uredjajem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
nemoj da veruješ baš svakom komentaru bez detaljne provere, ajde javi mi se na pm ovih dana sam često u Le da pogledam u čemu je stvar kod toga, imam jedan flopi uređaj viška i nekoliko disketa daću ti ako taj tvoj ne radi ionako mi džabe stoje.
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|