|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Sve mi je tu na ovom tlu
sve moje slabosti moje kafane najbolji dani i svi jarani Sve mi je tu na ovom tlu sve sto sam tesko stekao a svemu bi samo zbog nje svemu zbogom rekao Ref. A samo je ona jos uvek daleko zbog koje zivim zivot boema samo je ona veciti dokaz da svako ima onog kog nema Sve je na svom na putu mom kako sam zeleo a sta mi treba da budem srecan jedini ja to znam Tu mi je sve, sve osim nje sve sto sam nekad sanjao al malo je koliko mi ona nedostaje Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 19:02 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
------------Gm-----------Eb-
Sve mi je tu na ovom tlu ------------Cm-A7-Dsus4-D- sve moje slabosti -------F------------------Eb-- moje kafane najbolji dani -----Cm-A7-D- i svi jarani Gm-----------------------Eb- Sve mi je tu na ovom tlu ----------------Bb----------Cm- sve sto sam tesko stekao -----------D----------------Eb- a svemu bi samo zbog nje Cm----------------A7-D- svemu zbogom rekao Ref. Gm--------------Cm---------------- A samo je ona jos uvek daleko D-------------------F7-------Bb-D7- zbog koje zivim zivot boema Gm------G7---Cm---------- samo je ona veciti dokaz Eb--------------Cm---------A7-D- da svako ima onog kog nema |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|