|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Prodaje ciga na tezgi neke starudije a iza njega neka dobra i velika kuća...nailazi kupac a ciga će:
- Vidiš kume ovu kuću.....e too ti je mooja kuća kume..... Ispred kuće stoji parkiran mercedes džip a ciga će - A vidiš ovaj džip ispred kume...ee to ti je mooj džip kumee.... Izlazi iz kuće neka rasna plavuša a ciga će: - A ta plavuša kume....vidiš.....to ti je moojaa žena kumee..... Posle plavuše izlazi neki ćelavi tip sav u kajlama.... - E kumee....a vidiš onog čelavog s' kajlama.....ee to sam ti JA kumee.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Mujo udahnuo hladni vazduh prvoh snjeznog jutra. Zapara mu pogled mokracom ispisani inicijali njegovog imena i prezimena. "Znam da je ovo Haso", pomisli i uze na lopatu one inicijale i kod doktora Sulje. "Doktore je li ovo Hasina mokraca?". Nakon analize doktor Suljo rece: "Jeste Hasina". "Znao sam i bez tebe, ali cisto da provjerim". "Nisi trebo provjeravati njega nego Fatu". "Sto, ba Fatu?" "Pa njen je rukopis"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Uči trener momka iz Glamoča da udara vreću...
Trener: Udri jače! Momak: asaa Trener: jače Momak: asaaaaaa Trener: JAČEE Momak: aassaaaaaaaaaaaa jebem ti ned'lju!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
.Učiteljica na satu likovnog da djeci temu - Bethoven,
da nacrtaju nešto što ih asocira na tog kompozitora. I jedan dječak nacrta male ovčice. Pita ga učiteljica: - "Što je to?", a on kaže: - "Učiteljice, ovo me asocira na "Pastoralnu sonatu." - "Divno", kaže učiteljica. Drugi dječak je nacrtao mjesec i zvijezde. - "Što je to", pita ga ona, a on kaže: - "Mjesečeva sonata." A Mujo preko cijelog lista nacrtao ogroman pimpek. Pita ga učiteljica: - "Što je to Mujo, pa tema je Bethoven", a Mujo će na to: - E učiteljice, ovo je "Za Elizu."
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Probudivši se usred noći, žena primeti da njenog muža nema u krevetu. Ustane i zatekne ga kako sedi u kuhinji uz šoljicu kafe, i gleda zamišljeno i nekako setno u zid ispred sebe.
-Zašto ne spavaš? Šta nije u redu? On je pogleda i reče: - Prisećam se kako smo se upoznali pre 20 godina i kako smo počeli da izlazimo. Ti si imala 17 godina. Žena je bila zbunjena kako je njen muž tako brižan i nežan. - Naravno da se sećam - reče ona sanjivo. - Sećaš li se kada nas je tvoj otac uhvatio na zadnjem sedištu moga auta? - Naravno da se sećam - reče žena i dalje zbunjena. - A da li se sećaš kada je uperio sačmaricu u mene i rekao "Ili ženiš moju ćerku ili ćeš odležati 20 godina u zatvoru? - Sećam se i toga - promrlja žena. Muž otpi gutlja kafe, još jednom uzdahnu i reče: - Danas bi bio pušten na slobodu!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|