Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 03.12.2012, 17:35   #9
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Trenutno se osjećam najbolje u životu.
Stvar radi 99,9% a to mi je i više nego dovoljno.
Problematičnu ploču sam odnio frendu a on ni 5 ni 6 nego četkicu za zube u alkohol i udri po stazi i hladnom lemu,sve počistio i prošao s nekim lakom i stvar radi...
Donesem sve fino doma i reko ajmo to počistit i sastavit...
Sve gumice s vlažnim maramicama pa pod lampu da se malo posuše,obje ploče s štapićima za uši natopljenim 70% alkoholom,sušenje fenom...
Kasnije mi vrag nije dao mira pa sam rastavio kompletnu tipkovnicu i poskidao sve dirke a ispod masovna grobnica...
Kose,dlaka,prašine,konfetica sa svadbi,pepela s cigara... Samo što nisam nekog mrtvog unutra našao...
Odmah bez razmišljanja sve u auto i kod frenda na kompresor. Sve fino ispuhat i nanovo sastavit. Za sastavljanje svih dirki mi je trebalo 3 puta više nego za rastavit. Stavi sve na mijesto,vrati gumice prethodno označene da se ne izmješaju,vrati ploče i zašarafi tipkovnicu na mijesto. Pospajaj kablove i zatvori stroj...
Ubodem struju i sjedim i mislim se a šta sad...

I kresnem ja nju i pali se sve i odmah ja isprobam sve C dirke i sve kao nove a kasnije i sve ostale osim drugog Gis-a za koji me nakon ovoliko straha i muke zabole ona stvar ionako ga koristim svake papine smrti...

Dakle,sve radi kao i prije,za Gis ne brinem a i da poželim,sredim ga lako neki drugi dan.
Eto hvala svima na savjetima i podršci i za kraj neke slike od radova da vidite šta je sve unutra bilo.
Pozdrav!
Grafički Fajlovi
File Type: jpg 5.jpg (88,9 KB, 18x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 6.jpg (90,8 KB, 19x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 7.jpg (51,4 KB, 19x skinuto)
Highslide JS
smuchac je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije