|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozz.
Za sve korisnike PA800 Kad vam se desi problem kao kod Kolege Ognjena da se izgube Ritmovi jer ste nesto ucitali,sto nije napravi neko dobro, A i metno u Forum za Dowonlad a mi to skinemo, na Primer F dur terce ,onda Proba Set ili slicno...... Morate biti spremni .Svako uz PA800 je dobio CD na kome se nalaze Prog. Os i RESURSE cuvajte CD trebace 1., Metnite RESURSE na USB Stik 2., Na PA 800 u Meniu idite n Ristori lodujete RESURSE to traje par seknde i sve je opet OK ,ko NOVA ce da radi Ali Kolege morate malo da otvorite i knjigu i ucite Upoznajte se sa Klaviaturom A ne samo sve na gotovo i Cepaj RKE KOKE dok nestane opet toliko od mene CESTITAM SVIM CLANOVIMA NOVU 2008 GOD DA SE VISE I BOLJE DRUZIMO I SVIMPROVESIONALCIMA PUNO POSLA POSEBA CESTITKE ZA RUKOVODIOCE ZIVEO FORUM ZIVELI |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Care Mirko svakako lepo od tebe, ali ima jos brate caka koje nisi naveo !
Ponovo treba ucitati Resource, ali na koji nacin nisi obrazlozio ! OVAKO : Staviti Resource na STIK ! STIK naravno staviti u klavijaturu ! 1.Idemo u MEDIA 2.Idemo na opciju Utillity 3.Opcija Full Resource Restore i pritisnuti dugme EXECUTE ! 4. Loadovati novi Resource 5.Kada se Loaduje odemo u opciju " Preferences " i na njoj oznacimo SVE zastite OSIM " SDD User Protect " i " Hide Unkown Files " ! TO JE TO ! Ja nisam znao ovo pre nego sto mi je kolega Ivica pomogao i objasnio i kojega pozdravljam ovom prilikom, a i sve vas ujedno ! POZZZZZ ! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
I da napomenem, ako nekome zapne sa ovim neka mi se obrati, ako ne bude mogao da resi problem !
Pozzzzyyyy . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, resurse |
|
|