|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja san stavio u download F-dur terca,sta ne valja? Pravi nekom probleme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
|
![]()
Kad se izgube Ritmovi na PA 800!
Svako ima CD koji je dobio uz klaviaturu tu se nalaze resurse : Morate ih staviti na USB Stuk imorate da idete u Meniu ima ristori i morate ucitati kad je sve gotovo nakon par minuta PA je ko nov jer neko nije namestio dobro te stvari sto je postavio u Foram Fdur i set proba Set toliko od mena ali ,Morate i sami da ipitate sve opcije klaviature a ne samo sve na gotovo i samo sviranje nego mora i da se uci malo Pozz. Da nesto sa globalom nije ok nemam poima ali kad sim ucitao sve prevorm. se i ritm. izgubili nije nikakav problem ,da takvih problema nema onda nebi se ucili i nebi bilo Foruna amoguc je ineki virus ja nisam nikog napao da nesto radi sa namjerom Ja sam samo izjavio sto mi se desilo i kako sam rjesio prblem al drugi nece ni da citaju knigu koju su dobili (bez losih namjera i misli) Ziveo ti meni Korkovac i nek tije sratna NOVA 2008 G. POZZ. ZIVELI Pozz. Da nesto sa globalom nije ok nemam poima ali kad sim ucitao sve prevorm. se i ritm. izgubili nije nikakav problem ,da takvih problema nema onda nebi se ucili i nebi bilo Foruna amoguc je ineki virus ja nisam nikog napao da nesto radi sa namjerom Ja sam samo izjavio sto mi se desilo i kako sam rjesio prblem al drugi nece ni da citaju knigu koju su dobili (bez losih namjera i misli) Ziveo ti meni Korkovac i nek tije sratna NOVA 2008 G. POZZ. ZIVELI |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
|
![]()
[quote=ognjen-ogy;22870]Ovako MEKO ;
Kada sam trazio pomoc nigde vas nije bilo, a problem nije bitan, ako se nekom desi nesto na PA 800 neka trazi pomoc pa ako JA budem znao ja cu i pomoci ! E tako da ti bude jasno ! U redu je Ogy. Samo neka si ti sredio klavijaturu za drugo cemo lako.Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
|
![]()
pozz.
pa ja nisam ni znao da ti imas problema danas sam tek upalio svoj kompjuter bio sam na put sto vices . Popi Kaficcuuu i smirise nekti bude sretna sledeca 2008 G. pozdrav Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne znam bas me cudi.Vidim da na forumu mnoge su pitali za terce na osilatore,pa ja sam s'namerom da pomognem postavio ta F-dur terca.I na svakom kom sam poslo preko msn niko se nije pozalio da imao probleme i zato sam stavio na forum za sve vas.
To je obicna fabricna harmonika radjena sa vise oscilatore i je sejvirana kao PRG-sound,ne bi trebalo nikom da pravi probleme. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
E kolege...Evo procitao sam ovau temu od prvog do zadnjeg....Majke mi moje nemam nikakvog komentara...ccc
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, izgubljeni, posle, ritmovi, terci, uchitavanja |
|
|