|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 330
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam korga pa80 nekih godinu dana,odjednom je prestao da mi radi ton a.Da li neko zna u cemu je problem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Reci nam samo dali ti displej radi i ostale stvari?
Moj je jaran imao problem sa nekim kontaktom na zicama od zvucnika.Moraces ga otvoriti i pregledati kablove koji vode do zvucnika.Ovo je samo sprve ruke ali moraces nam malo vise opisati pa da vidimo sta dalje.Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Radi i displej i sve ostale,cak i taj ton ponekad ali skroz tiho.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Moje mislenje je da su upravo ti kontakti u pitanju.Mozes utvrditi samo ako ga otvoris.Inace mu negine Servis.Probas jos nesto a to je dali na Slusalicama imas zvuka.Ukljuci Slusalice i probaj.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Isti problem i ja ima. Otkazuje levi zvucnik, s vremena na vreme. Da li je u pitanju neki kondenzator ili neki hladan lem, zaista ne znam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
samo kontakt ispod te tipke ili je zaprljan (ja sam znao naci dlaku koja je smetala kontaktu)ili odradio svoje, pazi ako bi cistio da ne koristis neki razredivac ili jako sredstvo zna da napravi veci problem jer spere grafit.sretno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
I meni se to isto desilo...odneo sam u servis,zamenili mi plocu,i dobio klavijaturu posle mesec dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je meni prije pola godine kad sam bio na jednoj svirci otkazao lijevi zvucnik, kad sam ga odnio kod servisera on je rekao da je pregorelo pojacalo za taj zvucnik, a kaze naj cesci uzrok je slaba struja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Samo kontakt je bio zaprljsn.Kad sam je otvorio vise prasine u njoj nego na svetu!Ocistio od prsdine evo sad radi normalno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
Znaci operacija uspela i instrumenat radi.Odlicno.Ma zanao sam da je nesto malo i da nema veci problem.E ostalima koji imaju taj problem neka slobodno otvaraju i neka pociste unutar prasinu ili spoje neki kontakt i nece bit problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
baksuz |
|
|