|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Ljudi ocitao sam nekakvu tercu nemam pojma i kada sam je negde ocitao izgubio mi se bas sa svakog moguceg ritma na klavijaturi ???
sta se to desilo i kako to mogu da vratim ???? Pomazite ! ! ! Ljudi nemam predstavu sta da radim . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
jel ti nesvira bas ili ga nemas uopste? ja sam imo slican problem kad sam ubacivo lupove nije mi radijo bas, sempal je bijo i sve je bilo kako treba al nije sviro, problem sam rijesijo sa tim da sam lovdovo drugi komplet sto sam ga sejvo prije neg sto sam ubacijo te lupove i dao save tako da probaj tako, ili stavi novi OS ako ga jos nemas i lovduj komplet prije neg sto si te terce lovdovo i trebalo bi radit. nadam se da sam ti pomogo. uziva i sretno!
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Druze probacu, nisam nista radio !Ne znam ziv sta cu !Skroz sam otisao u onu stvar, ako to ne resim !Hvala ti na pomoci pokusacu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Resio sam uz pomoc druga IVICE iz Makedonije !Svaka mu cast i veliki pozdrav za njega !
I sve vas koji ste hteli da pomognete, a nazalost sasvim ih je malo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
Ljudi molim vas ako vec imate resenje za neke stvari objasnite barem sta i kako ste nesto resili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Upravu si Meko, ja da sam imao takav problem ja bi ti napisao, ovako ne znam, nikad mi se nije tako nesto desilo na pa1x. I Ognjene, ubuduce pazi gdje postavljas teme, ovo ce ti biti sankcionisano jer nema nikakve veze sa svastarom, nego sa temom Korg... Poz
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Ovako MEKO ;
Kada sam trazio pomoc nigde vas nije bilo, a problem nije bitan, ako se nekom desi nesto na PA 800 neka trazi pomoc pa ako JA budem znao ja cu i pomoci ! E tako da ti bude jasno ! A sada ti DjoleBn ; Pre desetak dana sam postavio temu u vezi Rolanda i stavio je u kategoriju "ROLAND" i popio sam ban od tri dana, pa sam sada stavio temu u svastaru brate mili da ne bih opet bio banovan ! I da ti rece da nema nikakve veze sa "SVASTAROM" ? Hajde mi onda samo reci zasto se zove "SVASTARA" ??????? Evo da ja tebi kazem da je svastara valjda za SVE i SVASTA pa zato je i dobila nzaiv " SVASTARA " ! ! ! Eto tako ! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Otac nacije
|
![]()
Pa Ognjene prijatelju sta si se toliko razljutio stvarno nevidim u cemu je problem.
Postavio si pitanje i krivo ti sto se neko nije odma javio da to rijesi! Da ti pravo kazem nisam video temu a i kada sam procitao nista mi nije bilo jasno. Napisao si samo da si ucitao: "Citat" "nekakvu tercu nemam pojma" Drugi put pokusaj da malo detaljnije opises sta si sve uradio. Kava je u pitanju terca,gdje si je ucitao itd.. tako ce i nama biti lakse da ti pomognemo. pozz... Miodrag PS: Zamolio bih sve da prestanu sa tim prepucavanjem o banovanju mislim da moderatori znaju kada to treba da ucine i da netreba niko da im govori sta i kako treba da rade.
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ma Ogy drugaru,
Nemas potrebe da se nerviras toliko covjece.Ode pritisak,zivci,zdravlje.... ![]() Ima ovdje dobre raje,odgovorice ti oni,samo treba malo vremena da prodje da skontaju sta si pitao.Znam, ja da je gadno ako ti se zuri,ali lagano prijatelju-cuvaj zdravlje. Ako nisi 100% siguran gdje ces postaviti temu,onda nemoj u svastaru nego u CEKAONICU druze-tu ti je najsigurnije.Onda ce moderatori dalje da raporedjuju. Samo lagano i bez nervoze.Ovdje smo svi ljudi da se druzimo. Neka ti je sretna ta nova klavijatura i opusti se i uzivaj. Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
da nisi ti mozda ucitavao f dur sa Foruma ako si to uradio nije nikakav problem !!!!
Moras samo da ucitas ponovo sve Resurse od PA800 i toje to ja sam tek sada upalio PC Kom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, izgubljeni, posle, ritmovi, terci, uchitavanja |
|
|