|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ljudi molim vas za pomoc,nisam hteo da otvaram novu temu jer se vec pise o ovome...U cemu je problem:
Uzeo sam WH30 sa mini XLR prikljuckom,i probao da ga vezem na fantom AKG B29L i ne daje znake zivota.Prikljucak nije sa cetiri rupice,naprotiv sa 3 rupice je kao i svaki AKG.Inace moram da koristim bazu poput b29l jer prikljucujem mikrofon na TC Helicon Quintet koji nema fantom v48.Dali imate resenje za mene,jel postoji mozda jos neka mozda Shurova baza za mikrofone koju WH30 podrzava? Neznam u cemu je problem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2008
Downloads: 397
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
AKG i Shure imaju različit raspored pinova na mini XLR priključku. Treba prelemiti po AKG pravilima i radiće (bar meni rade svi piloti, imam ih 10 raznih). AKG šemu za konekciju imaš na sledećem linku:
http://www.akg.com/site/product_tipp...nguage,EN.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
slazem se sa kolegom gbabovic !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.10.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozz ljudi, imam problem... Pilot je wh30 a baza je Akg sr 40 pro... Desava se da probija u toku pevanja... Sta bih mogao biti problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Pokusaj vidjeti da nije gain previse otvoren na prijemniku ili na bazi, ali ja ti mogu reci da imam i wh20 i sm35. Sm 35 je puno bolji, a primjetio sam i da oba mikrofona rade puno bolje i cisce na shure sistemu nego na akg, probao sam svakakve kombinacije s njima, ali razlika je velika, kad spojis na akg i kad spojis na shure....tko ne vjeruje neka probao...ja nisam lemio kablove nego kupovao adapter za pretvorbu sa shure na akg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, shure, wh20, wh30 |
|
|