|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
Najbolje resenje je servis kao sto Dino rece,ali probaj prvo da kupis kontakt sprej meni je to resilo problem sa tasterima na pa2x i evo sljaka vec pola godine bez problema...
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
to to samo kontakt sprej ja koristim wurth-ov kontakt sprej njega uzmi odličan je i ima da ti traje sto godina ,slobodno rasturi klavijaturu njega naprskaj svuda po malo potenciometri,tasteri....mada pretpostavljam da su u tvom slučaju i loši mikroprekidači (potrošeni) i da treba da ih menjaš..
Promijenjeno od mimiki (22.09.2012 u 18:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Pa ja sad nerazumem,da li da kupi kontakt sprej ili da menja mikroprekidace@mimiki?
Ako kupi kontakt sprej a ne resi problem onda je bacio pare a kontakt sprej i nije tako jeftin. Poslusaj ti predlog da lepo odneses klavijaturu kod majstora i da ti lepo zameni te mikroprekidace da budes siguran da si resio problem za neko duze vreme.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
odmah vi matori se pravite pametni
![]() znam cenu nosio kod majstora pa1 jer me mrzelo da rasturam i za 4 tastera traze po 4 soma ...u sky-u...a nije nikakva filozofija tj mnogo je prosto...
Promijenjeno od mimiki (22.09.2012 u 18:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|