|
|
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Mozda imam ja ali ne mogu da vidim snimak na mobilnom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Hvala cika Neso na podrsci.
Sad cu i ja da se oglasim. Nema potrebe za prozivanjem momci, vas niko nije prozvao. @negovan Ti si uklonjen sa moje liste prijatelja zbog drugih razloga. Redovno si mi trazio da ti nesto saljem, da ti sredim klavijaturu (ko je meni moju sredjivao?), i na kraju si se na kraju ponasao toliko drsko, da sam te zbog toga uklonio. I da, onu cenu sam lupio zato sto ne zelim da prodam stanje iz svoje klavijature. Kad si procitao cifru, tvoja reakcija i odgovor nisu bas bili na mestu. Nije tajna, kolege, rekao sam 200 eura. Suluda cena, s obzirom da se danasnji setovi prodaju i za 2000 dinara. Onaj ko mi je drugar, koga sam upoznao i znam da me nece prevariti, ima moj set. Neconix je dobio moj set, dao sam mu ga zato sto je decko (gospodin ![]() Kolege, nikad u zivotu nisam bio cicija, i uvek sam izlazio u susret kolegama, koliko sam mogao. Naravno, svako ima neka svoja misljenja i svoje licne stavove. Rumba se nece naci u downloadu, iz vise razloga. 1. Pre svega, ja tu rumbu nisam pravio, niti sam igde napisao da sam je MOJA, kao pojedini preprodavci na internetu. 2. I da sam ja napravio te ritmove, zasto bih ja svoj trud, okacio i delio drugima? Zasto pre 3 godine nije dosao gosn. ***** na sajt i okacio Ziju, ili sto nije dosao Edo Grand i okacio Sudo set kad su se pojavili? A pojedine kolege, zicarosi, bi mogle malo da vezbaju umesto sto traze tudji materijal. Pozdrav.
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (17.09.2012 u 18:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tako sam i ja davao setove od pa50 i govorio da nikom ne daju pojedinim likovima i dogodi se da moj set zavrsi ovdje na downloadu pod nekim imenom tipa muhamed.set ili ibro.set, a set sam tek htio da uploadujem kad kupim tyros3. Od tada ga ama niko vise nece dobit, bice ovdje na downloadu kao yu-midi.set. Tako da podrzavam Skorica u ovome sto je rekao. Ako je njegova volja da ne daje ritam, tako i treba biti. Ako hoce neko taj ritam, fino neka se javi autoru i nek plati, jer ovakvo prozivanje ovdje je krajnje bezobrazno i nekolegijalno.
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne razumem onda zasto si lupio cenu, ako neces da prodajes set, ja sam te lepo pitao, A I MOGAO SI LEPO DA MI STAVIS DO ZNANJA DA NECES DA PRODAS SET, A NE TU OVAJ KOSTA 50e, A OVAJ ZA PA 2x 200 e????, ma daj bre, pod broj 1, ne znam te, da bih se svadjao sa tobom, a to sto si se ti tako poneo prema meni, nije bilo lepo, nema veze, uploadovacu ja i svoje ritmove iz klavijature, da vide ljudi da nisam neka budala ili cicija, meni je uvek bilo drago da pomognem nekome, i kraj sa moje strane...
@Dell ja sam ga prvo lepo pitao da mi posalje, rekao je da nece, sve je to ok, hteo sam i da mu platim to ako treba, ali ne decko je lepo rekao, cekaj cas, ae cao iz prijatelja, kao da meni mnogo znaci njegovo i moje prijateljstvo na fb-u... Promijenjeno od negovan90 (17.09.2012 u 19:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|