|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Idi, idi, ptico crna
Na nju prospi, trinaest zrna Da joj srecu pokvaris, nikad da ne uda se, i na rame vrati se Leti, leti, ptico ruzna Nek' zauvek bude tuzna Srce mi se skupilo, jos je volim, nema sta al' djavo ne oprasta REF: Kriva je, sto srce vise nije jako, sto sve se raspada polako, sto nemam volje da prezivim Kriva je, za ovu moju crnu bajku, sto sam u ovom zamku zivim, kriva je, al' kako da je krivim?! Promijenjeno od muzicar2 (31.08.2012 u 22:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Idi, idi, ptico crna
Na nju prospi, trinaest zrna Da joj srecu pokvaris, nikad da ne uda se, i na rame vrati se Fm--Cm7?------Bbm---Fm Leti, leti, ptico ruuuuuzna Fm----Cm7?-------Bbm--Fm Nek' zauvek bude tuuuuzna -----Cm7?-------- Srce mi se skupilo, ------Fm------------ jos je volim, nema sta ----Db-----Bbm---Fm al' djavo ne opraaasta Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 13:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Mrzi me sad da slušam celu pesmu, samo ću da ispravim ono što je @kemolegende napisao:
Fm-- Eb-------Bbm---Fm Leti, leti, ptico ruuuuuzna Fm----Eb--------Bbm--Fm Nek' zauvek bude tuuuuzna -----Cm7-------- Srce mi se skupilo, ------Bbm7------------ jos je volim, nema sta ----Db-----Eb----Fm al' djavo ne opraaasta
Promijenjeno od gitar (04.09.2012 u 11:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|