|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
svaki put kada ukljucim klavijaturu puni ovo do kraja,ali nece da se ukljuci,sta da radim?
"kad si u sobi sviraj kao da si na bini. A kad si na bini sviraj kao da si u sobi" Promijenjeno od cule125 (27.08.2012 u 04:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
verovatno si ubacao koje kakve setove,ili semplove,ponovo uradi OS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
uh kad vidim ovakve teme naježim se i setim kako je bilo meni dok sam imao pa800..... prvo reset, reinstalacija o.s.-a i resursa pa ponovno učitavanje tvog seta.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
ma ucitao sam neki filic set,a kako se to radi?
Dodato: jel hoce neko da mi pomogne??
"kad si u sobi sviraj kao da si na bini. A kad si na bini sviraj kao da si u sobi" Promijenjeno od cule125 (27.08.2012 u 18:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Poslao sam ti na pp sta trebas da skines sa kog sajta i kako da to uradis.
Sa tim fajlovima koje skines dobices i upusto u pdf formatu pa mozes da prelistas i njega pre nego pocnes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
A ja mogu da primetim da se ovi problemi desavaju ljudima koji nikad nisu posetili www.korgpa.com i samim tim toj vecini mora da se crta i linkuju 2 fajla za pa800... Ako vec postoji na forumu tutorial za instalaciju OS-a za pa800, neka se update-uje sa zadnjim linkovima za zadnji OS i neka se crvenim slovima stavi kao sticky, jer svake nedelje niče tema sa istim resenjem. Dal se ljudi uplase ili ne znaju sta je, ne znam... Ali zapamtite ovo: uvek imajte snimljen set i .BKP i ako tako nesto zakove jedino sto mozete kuci da uradite je da probate da odradite format i stavite OS_RES i to je to... Ako to ne pije vodu i klavijatura i dalje ne radi kako treba, verovatno vam se smesi serviser... To je cela prica, nema trece.
Sent from my GT-I9300 using Xparent SkyBlue Tapatalk 2
![]() |
#7 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|