|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.05.2011
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 83
Uploads: 3
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
Ne znam da li je neko imao sličan problem?
Ja na PA1X ne mogu da isključim zvučnike. Ubacim slušalice ili "banana džek" u bilo koje izlazno mjesto, zvučnici i dalje rade. Uđem u global Speakers ON/OFF isključim kvačicu ali isto, ništa se ne dešava. Zna li neko o čemu se radi ???? Izlazi svi rade, slušalice rade, ulazi za mikrofon rade, klavijatura odlično svira, ali kad je isključim čuje se jak "TUK" u zvučnicima....vjerovatno ne radi ono MUTE, ili šta ????
![]() |
#2 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
odnesi klavijaturu kod nekog tv servisera a ako umeš da je rasklopiš, otvori je polako i pažljivo, i tu kod ulaza za slušalice postoji mala štampana pločica koja je baš za slušalice, nju polako iskopčaj i odnesi kod bilo kog elektronca da ti proveri kontakte da nije negde napravljen spoj ili je možda neko prčkao pa loše sredio kontakte, dešava se i to.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.05.2011
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 83
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
Hah, evo sam nešto gledao i na ovu pločicu od slušalica dolazi napon od 5 volti na jednom kontaktu ??? ne znam šta radi tih 5 volti tu, kad ubacim džek taj napon niti se gubi niti se proslijeđuje ni na koji drugi kontakt... ima čak 9 kontakata sa konektora na pločicu ... Po meni ili bi trebalo da nestane tih 5 volti ili da se negdje proslijede...ali ništa se ne desi...
![]() |
Favoriti |
|
|