|
|
|
||||||
| Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
druze hvala postavio sam svoj bubanj i kako da namestim da kad ritam udari lupam crash cinelu da ona odsvira do kraja a ne samo kratko i onda ne lici na tu cinelu,takodje i sa ostalim cinelama je problem
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Idi na Edit Sound pa na AMP Envelope a onda tu na Amp E.Key Off. U tvom slucaju za Drum sounde podesi parametar Time na 127.
Promijenjeno od tranzit (21.07.2012 u 02:54 sati) |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | Todorgm (21.07.2012) |
|
|
#3 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Znaci brate imas pivo od mene ,ma gajbu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
Imam problem sa konekcijom mikrofona u Gem WK 8 SE.Sve uključim kako treba,u globalu uključim opciju za mikrofon,radi onaj vumetar(prikazuje da prepoznaje mikrofon),ali ništa ne izlazi na zvučnike.Ima li tu neka caka,ili je u pitanju hardware-ski kvar?Hvala!Pozdrav!
Dodato: Još nešto:Ne mogu da nađem opciju da mi expression pedal radi samo za Uper 1 i 2,dakle da se ne smanjuje(pojačava) aranžer,nego samo boje u desnoj ruci.To je moglo kod svih aranžera koje sam imao(Korg PA 1 x pro,PA 2 x pro,Yamaha PSR 3000,Tyros 2,Tyros 3,Roland GW 8,Roland E 96,..).Hvala i Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (28.07.2012 u 11:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
imas dva ulaza.ukljuci u ulaz br1.pojacaj imas od pozadi volume dugme i pojacaj siber do glavne snage.e sad ako nece ima neka podesavanja u globalu malo procackaj a ima i u dugme efecat pa vocal procesor.ukljuci main ili pojacaj ako je smanjeno.to je neka osnova...
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio nevenastosic za ovaj koristan post: | makso68 (19.08.2012) |
|
|
#6 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
Koliko ja znam sto se tice pedale da se aktivira na svakom instrumentu u performansi. Postoji kao miks tabla kod Genesys i tu se steluje izlaz a wk ne poznajem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
ljudi vec 2 puta mise desava da mi rikne kartica na gemu ubicu se i sad nece da je prepozna uopste,srecom imam sacuvan set
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42