|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#32 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja osobno ne volim ,da ne kažem neku težu riječ ,
one muzičare koji samo gledaju kako će nekome uzeti bakšiš . Ako sam plaćen da sviram onda sviram ,kako znam i umijem najbolje . Kada vidim one koji zanemare sve goste,kafanu , zbog 50-100 kuna žailm ih . I njih i sebe što sam se našao tu ... Zavisi od svakog od nas kako će zarađivati od sviranja , kako će uzeti bakšiš . Kod nas jako dobro zarađuju baš oni koji bez pardona uzimaju maltene iz džepa .Malo progutaju taj dan ,ali zarade novaca . Danas je teže uzeti novca samo zato što dobro sviraš ili pjevaš . DAnas dobro prolaze i cirkusanti i glumci ,foliranti... Manje se cjene muzičari . zašto ? Dobrim djelom smo i sami krivi zato . Svi znaju pjevati ,svi znaju svirati . Nikad više nije bilo bendova,pjevaca ... To je tako . SVi imaju pravo na rad , pa ko voli nek izvoli . Konkurencija je nelojalna ,ali to je danas u svim poslovima tako ... |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: | sale_band (19.07.2012) |
Favoriti |
|
|