|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2007
Downloads: 270
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Semplovao sam svoju guerini harmoniku ,registar organ,ali me zanima da li neko zna koje efekte i parametre da ubacim u program za tu boju.Da to zvuci najbolje sto moze na njemu,hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Molim vas ako neko zna??? i sto se tice vokodera sam pitao,ali mi je neko obrisao post?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Probaj mu stavit na C=53 a na D=16. Ili C=51, a D=8. (Ovo vrijedi za Pa 80/60/50). Na layer mu stavi proizvoljno kako želiš, ako ti je tepih, a ako je bas stavi (ovosno o basu (53, 44).
Upit za vocodere sam ti ja preselio pošto pitanje nije spadalo u kategoriju u koju si ga postavio, a i bio si 3 dana baniran radi toga. S druge strane imaš dovoljno podataka i o vocoderima i o vocalistima i harmonizerima na forumu. A odgovor ti se je nalazio i unutar tih topica i postova. Zato prije nego zakačiš pitanje dobro u temama provjeri da li je već netko postavio isto pitanje i da li mu je na isto odgovoreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Jos vaznije ti je kako podesiti paremetre u tom efektu, probaj malo sam pa ces vidjeti svakakvih cuda....
![]() pozdrav
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Gledao sam sve teme u vezi sa vokoderom i nigde nema o tome gde ga mogu naci i dali mogu naci original za pa 80,ako ne njega koji bi drugi mogao eksterni i koje su otprilike cene?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ljudi zar niko nezna gde mogu kupiti vokoder ,i koje su cene,ovo pitam u ovoj temi zato sto sam isto pitanje postavio u razna oprema a neko me je banovao kao nisam postovao u pravoj oblasti,a mislim da jesam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Trebao si malo da se potrudis u vezi toga,da pregledas teme...
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=2961 A za kupovinu vokalista kontaktiraj njega koce@ptt.yu... I sve si izmesao u ovoj temi,postoji poseban odeljak "Oglasi"...pazi sta radis!!
Procitajte pravilnik! Promijenjeno od mykeli (07.12.2007 u 20:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ta tema od koje si mi dao link je tek skoro postavljena ,a ja sam ovo pitanje postavio jos odavnio u "OSTALA OPREMA" pa mi ga je neko izbrisao,a pitanje nije bilo za oglase vec informativno da li moze neki za korga pa80 interni ili mora eksterni,i koje su cene. gde se mogu naci
hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
efekti, pa80 |
|
|