|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#26 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
Jedino, koliko vidim, medju nama postoji nesporazum u vezi termina "uzeo pare" i "baksis" kao sto sama tema govori. Mene licno iritira kad mi kolega ili koleginica kazu idemo da "uzmemo pare" u smislu "ko ih ****" Takav stav pojedinca govori mnogo o njemu kao coveku, razumes? Ja sam za strogo postovanje svakog ko me ili nas kao bend placa (daje baksis) jer, i taj covek koji daje muzici, mozda odvaja od sebe i od svoje dece pa mislim da nije lepo reci "da mu uzmemo pare". Znaci, ja ne volim taj termin i zvuci mi ljigavo i ostajem pri tome po cenu da me izbace sa foruma ![]() Sto se tice vaseg misljenja da bih trebao da se izvinem svima na forumu, zaista ne vidim zasto? Rec prostitucija ima svoje znacenje i nije zabranjena, a mene licno najvise asocira na "uzimanje para". Nemora bas sve da bude bukvalno, zar ne? Evo i za primer jedan dogadjaj. Dosla je ovde jedna "poznata" koleginica, ili ti "zvezdica". Radili smo neke tezge u lokalnim klubovima a posto nije htela da se trosi za hotel, boravila je kod nekih ljudi koji tu zive... To se tako ponavljalo nekoliko puta te godine, kad bi doticna dolazila u ovaj grad. Elem, potrefilo se da je kod tih ljudi bila neka zurka dok je ona bila tu pa me zove da pita da li bih ja mogao veceras da dodjem da svirnemo malo za njih i da im "uzmemo pare"??? Doslovce! Eto, nadam se da se razumemo |
|
![]() |
Favoriti |
|
|