|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Dali netko zna gdje bi se u HRV (točnije u Zagrebu) mogao nabavit vijak tj. "šaraf" za ruku stalka, navoj mi se sav izglodao te ruka više nemože stajat kako treba niti se može stegnut.
ovo je stalak koji imam: Proel-KK20ffff.jpg a ovo je taj šaraf koji trebam: šaraf.jpg uzeo bih barem 8-12 komada
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.824 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Možda nađeš nešto u centrima poput Bauhousa ...
Moj ti je savjet da napraviš improvzaciju kao što je na slici. To je upravo sa tog Proelovog stalka koji sam odavno prodao, a pošto sam vijaka navario "za rezervu" ![]() Promijenjeno od casper (04.07.2012 u 22:14 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | vingula (04.07.2012) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
eeeeee...to bi bilo od pomoči, znači sutra pravac Bauhaus, ako ne...svakako se javim na PM, hvala kolega.
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.824 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Evo ti na PM broj mog mobitela, ja sam na u zapadnom dijelu grada pa da ne radiš dupli put.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
u servisima za fiskalne kase i vage imaju takve iste koje koriste za same vage i kase........i inace je mnogo jeftino tipa 50 din u nasim parama po komadu samo sto su njihivi srafovi duzi,ali ti ih skratis i to je too
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stvarno kod kuće
|
![]()
vingula
Šaraf (vijak) za ProEl stalak Dali netko zna gdje bi se u HRV (točnije u Zagrebu) mogao nabavit vijak tj. "šaraf" za ruku stalka, navoj mi se sav izglodao te ruka više nemože stajat kako treba niti se može stegnut. Citat:
Ovo mi se sviđa na forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio romario za ovaj koristan post: | karlovac29 (07.07.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|