|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2010
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 15
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ostani zbogom, nek te sreca prati
a ja cu negde naci svoju srecu sve sto je lepo zivot mi uskrati zasto te nema, izdrzati necu Ref. 2x Sam sam dok te ljubi drugi neko ti si sad za mene samo san znam da si od mene sad daleko necu da prezivim ovaj dan Nijednu vise ja necu voleti ja sam odavno prezalio sebe saljem ti suzu, nek te ona seti na dane kad sam ziveo za tebe Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 16:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Ne radi mi laptop tako da mi klavijatura i pc nisu na istom mestu. Slusao sam pesmu i evo refren za pocetak.
Verzija 1 Em---------------Am(G)------------ Sam sam dok te ljubi drugi neko D-----------C------D----Em ti si sad za mene samo san Em---------------Am------------- znam da si od mene sad daleko D-----------C------D----Em necu da prezivim ovaj dan Verzija 2 (za virtuoze ![]() Em----------------Am7------C6 Sam sam dok te ljubi drugi neko D-----------C------D----Em ti si sad za mene samo san Em------------Am7--------C6 znam da si od mene sad daleko D-----------C------D----Em necu da prezivim ovaj dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Ova Verzija 2 (za virtuoze), jel su to tvoji "privatni akordi"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Desi legendo gitar.
Veruj mi nisam slusao pesmu i svirao ujedno. Kao sto sam napisao, ne radi mi laptop tako da ne mogu imati klavijaturu i slusati pesmu na istom mestu. Pa moze se reci da su moji privatni, pogotovo onaj C6 ![]() Slobodno ti napisi akorde, ja se ne ljutim. Ja uvijek volim sam da probam pa onda pitam za pomoc kad zaglavim. Sta mislis o onim akordima za pesmu od Hajrije Gegaj sto sam postavio? Vidi moj post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Original je iz D-mola, ali ajde, ako si krenuo iz E-mola:
H---------------------------Em- Ostani zbogom, nek te sreca prati D------------C----Am---H--- a ja cu negde naci svoju srecu H---------------------Em------ sve sto je lepo zivot mi uskrati D----------C---Am----H---- zasto te nema, izdrzati necu Ref. 2x Em--------------------------- Sam sam dok te ljubi drugi neko D----------C----D----Em ti si sad za mene samo san Em--------------------------- znam da si od mene sad daleko D----------C----D---Em- necu da prezivim ovaj dan |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | fanjuve28 (26.06.2017) |
![]() |
Favoriti |
|
|