|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
F:Hm,Em,A,A7,D,F#7,Hm,Em,G,A,Hm
Hm----------------Em--- Sto put sam se evo zakleo A--------A7-D---F#7- pred jutro te prevario Hm------------------Em--- drugoj ja sam bagrem nosio A----A7----D-F#7- tebe iznevjerioooo Hm-----------------Em--- Sto put sam se evo zakleo A-A7-D----F#7- pa te prevario Hm---------------Em-- sad bih dukate od jada F-dim--F#7----Hm- bas u--blato bacio Ref. Hm---------------------Em- A za oblak mi se mjesec skrio A--A7---D---F#7- sakrio mi pu--te Hm-------------Em--- uzalud vam trud sviraci G-----A-----------Hm- za drugog su dunje zute F:lHm,Em,A,A7,D,F#7,Hm,Em,G,A,Hm[2x] Hm------------Em------ A ja evo nekad sjetim se A------A7--------D---F#7- sto moj caca znao reci je Hm--------------Em------ sve ti duse, sine, slavonske A---------A7---D uz pjesmu prebole -----F#7-Hm- al ne oproste Hm-----------------Em----- Uz pjesmu mi se evo rodimo A------------D----F#7- uz pjesmu----umiremo Hm---------------Em-- Slavonijo ko te nije volio F-dim--F#7--Hm---- ne zna sta je izgubio Ref. 2x Hm-A-G... G-----------F#7----------Hm--- za drugog suuuu dunje zuteeeee Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 16:34 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korda za ovaj koristan post: | ComyZv (05.07.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|