|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.06.2012
Mjesto: vranje / srbija
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijatura
![]() |
![]()
ima odlicne ritmove, boje nisu lose, bila bi dobra kombinacija da je koristis sa nekom solo klavijaturom..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Vidiš druže,upravo semplovi izlaze ljepše u odnosu na mnoge solo klavijature.Poslušaj malo na youtube.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ko ima vremena i zivaca na pretek neka uzme wk pa neka sredjuje...Jer sve ovo sto se vrti za njega od setova je **** set samo neznam ko to jos koristi...Gem wk8 je super klavijatura licno sam svirao na njoj ali treba da se zagreje stolica i da sednes od nule da pakujes.U poslednje vreme su ga malo precenili i traze i do 1000e kod nas kao da je zlatan a za te pare cu uvek bolje uzeti pa1x ali ako ima da se kupi 600-700max i da je odlcnom stanju onda vredi...
![]() |
#4 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 664
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dakle ima li neko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
klavijatura za ljude sa sluhom,koji sviraju iz srca i iz duse sa toplinom zvuka.a za fajlove i za ua,bua svirke radi i korg poso...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Taj sint ima extra dobar sempler u sebi , tako da vrhunske korgove sprave po kvalitetu zvuka sempla ne mogu da mu pridju , jedino yamaha psr9000 , izvinite stvarno je tako .Malo ruzno izgleda taj sint i komplkovan je za sredjivanje , ali postoji resenje ima sredjeno stanje za njega . Hocu da kazem jedno jedino ,,,, svaka klavijatura kad se dobro i maksimalno sredi radi svoj poso , nemoj te me pogresno svatiti da sad ovde ponizavam druge marke kljava , ali kad bi mene pitali za kvalitet aranzera ,,, to su stare roland G serije ubedljivo najbolje i normalno VA serije . Ja sviram na psr1500 sredjen je maksimalno , do duse nije to neki bog zna kakav zvuk , ali radi posao
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (02.07.2012 u 10:22 sati) Razlog: opss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
sa desne strane br8.ili synth.ubacis disketu.format krz,akai,aif,wav.mozda ima jos neki.izaberi na postojeci user da ti bude prazno mesto.jel ako ti je stikliran neki sempl oce i njega da ocita.imas opciju load.pritisni i on te pita sa harda zipa jaza i flopya.naravno ucitavas gde se taj semp nalazi.npr.sa flopija.kad ga nadje izbaci ti ton po ton ili load all.ucitas sve i onda opcija asing i redjas koji ton odakle dokle da svira pomocu tockica.e tu imas i dosta opcija tj mini komp.za sredjivanje semplova...mnogo jak program,provalices ga i sam sta sve tu moze da se uradi.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nevenastosic za ovaj koristan post: | Todorgm (04.07.2012) |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala druze vec sam provalio sam ,nervira me sto mora tako i sto mora da gasim loop uvek itd,samo jos druze mi objasni kako da pravim semplovan bubanj i kako da pakujem ritmove na flash usere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|