|
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() I ja sam te stvari radio, a radim i dalje, pa se fino razumemo ![]() Samo ko to nije prošao, ne zna koji su to "doživljaji" 8) Sad, izvini što sam te pogrešno razumeo, valjda u žurbi nisam dovoljno obratio pažnje i shvatio sam da ga je tvoj drug već kupio. Ali nema veze, ti se u to super razumeš i što kažeš - kada sednete da mu "vadite dušu", bogami "propevaće" Tyros i što nije sanjao ![]() Ja sam baš večeras slušao demoe što su mu stavili na sajtu, zvuči stvarno.....nemam reči. Verovatno si i ti slušao, a i druge kolege, ali ipak, pravi utisak biće kada se to dohvati u ruke :wink: Meni je samo krivo, što je eto tako ispalo, pa nisam imao prilike da radim sa PSR-9000. Rekao sam da sam imao G-800 i najiskrenije - pao mi je kamen sa srca kada sam uspeo da ga "otkačim" za 1100 eura. Sada radim sa PA-80, vrši posao....ali brate, kad pogledam samo onu njegovu "plast-leguru", šta da kažem dalje... O ostalim stvarima - pričaćemo još....ima vremena :wink: Nego ti ubedi druga da predje malčice i na tezge :wink: Klavir - za klavir...ali i tezge imaju svoju draž ![]() Pozdrav i čekamo izveštaj iz skladišta..... PS.Nemoj baš sve...kompletno... Samo ono o Tyrosu :wink: ![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tyros |
|
|