|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Pitanje za poznavaoce kutija Yamaha DSR112: da li ova dva komada mogu da rade kao Main zvucnici za aranzersku svirku do 250 ljudi (u zatvorenom prostoru)? Da li mislite da ce im faliti basa za ovu namenu? I kolika je razlika u odnosu na DSR115, kada se uzmu svi faktori u obzir (gabariti, tezina, ton...)? Razlika u ceni je mala tako da se po tome gledano isplati uzeti DSR115 ali imajuci u vidu tezinu i gabarit kutije radije bih se odlucio za dsr112, osim ako je razlika u tonu velika u korist 115-ice!
Molio bih da se jave i komentarisu pre svega oni koji su imali prilike da koriste ove kutije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.07.2008
Downloads: 314
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ja sam imao istu nedoumicu, na kraju sam uzeo dve DXR-115. Mislim da je to bolja varijanta od DSR-112 zato sto bez problema mozes da radis bez binova sa njima. Cena je otprilike kao DSR-112. E sad ton... posto posedujem i DSR-115, znam da je to ozbiljnija kutija, nenormalno jaka, topla i vredi svaku paru, ali jako velika mana je to sto ih treba poterati, a kad ih poteras... to je to, stvarno radi. DXR, radi da se izrazim slicno kao dsr, slabija jeste, ali slaba nikako nije, i sto je najvaznije radi dobro i na maloj snazi, laksa je, manja, i zgodnija za nosenje od DSR. E sad mana... kvalitet plastike oko kutije katastrofalan, bukvalno je noktom zaderes, ali i to se resava sa navlakama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |