Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 02.10.2005, 02:04   #4
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

ELVIRE, prijatelju , hvala tebi za ovo "legendo", svakome je drago da čuje lepu reč , ali nisam ja to burazeru, mnogo sam daleko od tog pojma.
Ja samo volim iskrena prijateljstva i drugarstva, a puno sam loših stvari video u životu, tako da dobro znam šta su problemi i nevolje i veruj mi, posebno mi je drago kada mogu bilo kom čoveku nekako pomoći, to mi je i u životu, to mi je i ovde sa novim prijateljima i kolegama. I tako će i ostati....
Sad, za ovo što imaš problem, da ti kažem još neku reč.
Već sam spomenuo, da sam se tada našao u "knap" situaciji i da mi je jedino to rešenje palo na pamet.
Ali dokazalo se je kao odlično, jer i dan danas koristim puno stvari koje sam uradio baš na taj, priznajem, pomalo čudan način
Samo što mi je takvo nešto oduzelo mnogo vremena i kako sam rekao - neprospavanih noći, a otišlo je i nekoliko kutija analgina i multivitamina, koliko se sećam
Sada se to sigurno može uraditi "bezbolno", pomoću kompjutera i raznih softvera, a biće i meni drago da čujem od iskusnijih kolega - kako bi se to sada najbolje uradilo.
Verovatno bi i StyleWorks završio posao....
A za midi kablove, što kažeš, trebaće tu najverovatnije puno detaljnih podešavanja u obe klavijature, da bi "komunikacija" izmedju svih kanala i svega ostaloga išla bez problema.
Uostalom, neki kolega, koji je već ovo radio, sigurno će nam detaljnije obrazložiti.
Pozdrav ELVIRE i sve najbolje
  Reply With Quote

Favoriti

Oznake
g1000, korg, roland

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije