|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Hmmmm... Kada bi se izbrisali svi postovi koji su gramaticki pogresni, pitam se, sta bi onda ostalo na forumu??
Evo sta mene iritira ; "Bih-Bi". Pise se; " On BI rekao, a ne, on BIH rekao" Ja-Bih Ti-Bi On,Ona,Ono-Bi Mi-Bismo Vi-Biste Oni-Bi Zar je to toliko tesko? Takodje, za one koji nisu sigurni gde ide tacka a gde zarez, pokusajte sledece; Pocinjite recenicu velikim slovom a uz to je i izgovarajte, pa, kad vam ponestane zraka, vi onda stavite zarez! Ukoliko dodjete do toga da neznate sta dalje da pisete pa pocnete razmisljati, na tom mestu stavite tacku. ![]() P.S. Ovo opravdanje ko je odakle i kako se gde govori je nista drugo nego linija manjeg otpora. Ja sam, npr. iz Zenice (BiH) i mnogi tamo govore "more, nemore, mere, nemere, kompir itd..." Bio sam i u juznoj Srbiji i pored onih koji se "gadjaju" sa "padezi" postoje mnogi ljudi koji se i te kako pravilno izrazavaju i isto tako i pisu. Sto se tice "Balkanskog" jezika, ne bih se o tome izjasnjavao jer ne bih zeleo da me zbog toga izbace sa foruma. Moslim da se "razumemo"! Ziveli |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (15.05.2012) |
Favoriti |
|
|