|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama tacno je to, a i napisao sam ti vec i tu nema dvojbe ama od onih svih koje je naveo, ta bi mu bila OK. Mada sad se javi Nesa sa ovim Cantusom, pa nek drzi to dok je vruce jer Cantusi su inace poskupi.
Promijenjeno od tranzit (13.03.2012 u 12:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.08.2009
Mjesto: Odzaci/Subotica
Downloads: 189
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: gitara,harmonika,bubanj
![]() |
![]()
Pozdrav,zanima me Weltmeister Caprice,kakva je,koliko vredi bez kofera...?Covek kaze da skoro pa da nije svirana od kada je kupljena,stoji u foliji,nema kofer i ceni je 200E fixno...Ali je model malo drugaciji,nazad ima nesto kao jastucic,samo dosta tanje,verovatno samo neka zastita i ima onaj registar sto se dlanom aktivira...
http://bucharestcity.olx.ro/vand-wel...-iid-190130818 ovako izgleda... Jel vredi te pare i da li ona ima neku imitaciju kabine ili sta vec? hvala Dodato: Niko nema nikakav komentar? Promijenjeno od nikolic025 (07.04.2012 u 17:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo napokon i konacno izbor je na kraju weltmeister consona i hohner atlantic 4,dakle imam ih za iste pare,sta da uzmem? U subotu trebam ici po njih samo neznam po koju,pomagajte ovo je zadnja molba.....
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Obe imam i preporucujem ti toooooooooplo hohner atlantic IV i vec sam pisao o tome. Pogotovo ako akustiku radis, doduse weltmeister ne radi ni na razglas kako bog zapovijeda. Hohnerica ima ostriji zvuk, ali zato plitke i sto'no kazu brze dirke, lagana je (9.8kg) i puno kvalitetnije izrade. Weltmeister Consona ti je nekvalitetne izrade, teza je, 12-13kg, a jedino sto je pozitivno kod nje su dosta ljepsi i topli tonovi cemu doprinosi polukabina (dekla prigusuje). Tako da, sto se mene tice, hohnerica ce ti zahvalnija bit, ostale njene osobine zasjene cosonin lijep zvuk.
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo na kraju sam ipak uzeo consonu,hohnerica nije bila u dobrom stanju,ova ja kai nova i zadovoljan sam zvukom,stvarno lijepo radi!
Eto hvala svima na pomoci,ipak je na kraju onako kako sam odlucis! Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Downloads: 432
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
@josipv,cestitam, samo nebi ni na bravo III120 pogresio, uglavnom dok se navikne cuce se da je i hohnerka sa nasu muziku
![]() Pozdrav. Promijenjeno od romski majstor (20.04.2012 u 18:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|