Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 18.04.2012, 12:01   #11
veselinovicvs
Vredan član društva

veselinovicvs's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
veselinovicvs befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hm ne mogu a da se ne prikljucim temi...Sviram aranzer jos od 90-ih i svasta mi je proslo kroz ruke(ne sve ali sam svasta svirao)i moja konstatacija je da se slazem u potpunosti sa SAVOBOND-om.KORG po meni ima sve ali i zvuk koji nekako "prsti" na ozvucenju i guzva u "orkestru" a radim na kvalitetnoj mixeti i zvucnicima i sve sam pokusao...Razni setovi namestanje gore-dole ali uvek ista prica.Neso...Imao sam prilike probati i GW8 i BK5 i nikako se ne mogu sloziti da radi isto kao AUDYA...NE KAZEM!Ne radi to lose ali mislim da te sprave ne mogu ici u jedan kosh jer ja sviram(posle svih aranzera i silnih menjanja i doplata i gubitaka pri svakom menjanju kl.)KETRON XD3 modul aranzer iz 2002god.!!! i ovog momenta POTPISUJEM ako treba da bolje radi nego PA2X na zivoj svirci a nije sempler!!!Naravno nema opcija kao PA2X ali nisu mu ni potrebne.Bio bih neizmerno zahvalan da mi je neko mogao dati savet pre 7-8god(pre pocetka ere PA serije)da uzmem KETRON i da zavrsim gadjanje na duuuuzi period a ne malo-malo pa menjaj,doplati namestaj,vijaj zvuk i na kraju razocaranje.Moram i da spomenem da ovaj moj modul nije editabilan kao KORG-ovi aranzeri u toku svirke sto znaci kod kuce uradis sta ti treba i cepaj na svirku.NE ZELIM da dodajem ulje na vatru ali to je cinjenica da su KORG-ovi aranzeri rasprostranjeniji jer vecina voli kad kupi spravu da skine setove sa interneta ili kupi ubaci i svira...Naravno lakse je ali zar nije lepse kada covek malo sedne pa napravi nesto svoje???Vecina KORG-ovih korisnika zvuce identicno i ne vidim logiku "KUPICU KORG-a I UBACICU YAMAHINE ILI KETRONOVE BUBNJEVE" ili neke druge...Nemam zelju nikoga da vredjam svako ima pravo na svoje misljenje i molio bih da probate sprave uzivo na svirci a ne da ih ocenjujete na osnovu snimaka.
veselinovicvs je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije