|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pozdrav svima.
Ovo je moj prvi post ovdje ali vec dugo sam clan yu-midi. Upravo sam narucio BK5,pa ko ima iskustva sa bk5 ili bk7m neka malo napise svoj/ Mislim da ako pricamo o razmjeru cijene da ce biti odlicna klavijatura. Inace do sada sam radio sa Korg pa800 kao i sa Yamaha 9000pro nekada davno. Ovo je moj prvi Roland arranger.Nekada sam imao xp30 i jedan od meni najdrazih klavijatura JP8000 kojeg mi je i sada zao sto sam prodao. Sviram svu vrstu muzike ali se vise opredjeljujem za zabavnjake,pogotovo sve prije 2000-te godine.Zabavnjaci mi bolje leze kada pjevam. Znaci pop,rok i ostale stvari.Ali inace po struci sam harmonikas ali ovi mi se novi narodnjaci vise gade i rado ih ne sviram. Znaci ko ima iskustva sa BK5 ili BK7m,takodje dobro bi dosli i ko ima ritmova kako narodnih tako i ostalih zanrova,jer sviram i stranu muziku. Jos jednom pozdrav svima na forumu. MIRZA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas ovde na forumu temu o novom Rolandu. Tu su se javile i kolege koje su vec svirale na njemu i sve je bas lepo objasnjeno. Pronadji samo temu.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Nedavno sam bio na prezentaciji BK5,BK7 i Rolandovih harmonika.Mogu ti reći da je to sprava koja ostavlja utisak da će opravdati svoju cenu kao i modul BK7.Mislim da nekih ritmova konkretno za bk5 nećeš lako naći, ali on je kompatibilan sa ritmovima koji su pravljeni za Rolandove klavijature (G70, E80 pa i starije)koje su proizvedene pre bk5.Pokušaj pronaći u Download sekciji.
Pozdrav
Imam godina - nemam novaca,a i da imam... sta kupiti? ![]() Promijenjeno od ibanez (17.04.2012 u 01:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pozdrav.
Hvala na javljanju. Provjericu na download sekciji ritmove od Rolanda.Bk5 bi trebao dobro da cita skoro sve ritmove od g70 ili e80-60-50.A vidim da je i Deja Morison ubacio ritmove od bk7m za narodnjake pa cim stigne bk5 javljam utiske.Trebao bi da stigne pocetkom Maja.Posto u Kanadi sve kasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Deja Morison je sa još dva muzičara radio prezentaciju koju sam ti spomenuo u prošlom postu.Ono što sam ja čuo od ritmova, a naročito boja koje su prezentovali ostavlja vrlo pozitivan utisak.Bilo dobro u međuvremenu ako imaš nešto od materijala za kolege koji sviraju korga da pokušaš napraviti poneki upload i za njih.Na forumu imaš temu kako uploadovati materijal gde je objašnjen postupak.
Srdačan pozdrav
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | ibanez (17.04.2012) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ukljucicu se onda na tu temu o bk5.
Ova slobodno moze na brisanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Roland ima standardan format ritmova i nema problema oko citanja ritmova i sa stare E serije pa sve do nove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Ma cita BK 5 i latinicu i cirilicu i arapsko pismo i kineski
![]()
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Cita i glagoljicu. Cijelu E seriju, G, VA i BK-7m jednom rijecju, sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|