|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.04.2012
Mjesto: Samobor (Hrvatska)
Godina: 53
Downloads: 753
Uploads: 20
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland GW-8, Korg Minilogue, Solton MS-50, Oxygene 61 mk2 + Ketron SD-1000
Interesi: Popravak i restauracija audio opreme, Muzika, Audio produkcija, Fotografija
![]() |
![]()
Vrijedi li sva ta razlika cca. 200 eura ili da se kao što je Aladin napisao pričeka još malo, skupi još nešto novaca i kupi neka novija klavijatura?
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
Ima pravo Aladin sakupi jos malo novca kupi neki pa80/50 jer ako ti je samo za u domu G800 i za vezbanje je dobar, inace za poso vise je odradijo svoje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.04.2012
Mjesto: Samobor (Hrvatska)
Godina: 53
Downloads: 753
Uploads: 20
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland GW-8, Korg Minilogue, Solton MS-50, Oxygene 61 mk2 + Ketron SD-1000
Interesi: Popravak i restauracija audio opreme, Muzika, Audio produkcija, Fotografija
![]() |
![]()
Hvala svim kolegama na savjetima. Nakon dvoumljenja što napraviti, mislim da ću poslušati savjete Aladina i Maksuzija. Sačekat ću malo da prikupim nešto više novaca i uzeti klavijaturu novije generacije. Za sada neka G800 radi kao kućna klavijatura i poneka svirka izvan kuće. Ono što bih ja od novijih klavijatura htio je Ketron SD1 plus, ali za to ću još malo kao što rekoh morati sačekati. Imao sam prilike svirati na njemu i čuti kako zvuči. Ta me klavijatura oduševila. Ne kažem da nema boljih, ali mislim da bi mi to bio najbolji omjer uloženog i dobivenog za moje financijske mogučnosti.
Još jednom hvala svima na savjetima. Pozdrav,
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja mislim da ima sada da se nadje GW 8 za relativno manje pare. Mislim da je to trenutno najbolji izbor za najmanje para. Ja sam imao G 800 sada imam GW8 i iz mog iskustva to ti je najbolje druze.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mrkic za ovaj koristan post: | ktisljar (15.04.2012) |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
kolege su napisale razlike izmedju ove dve klajve i zato ne bi ponavljao, ali ja licno mislim da je G1000 jedna odlicna masina, pamti 16 user stilova + imas zip drive ali to sto je po meni najbolje je to sto mozes da ubacis i hard disk sto znaci imas MNOGO VISE mesta za ritmove, midi fajlove i td. ja imam G800 ali u nekoliko prilika sam svirao i na g1000 i stvarno mislim da je odlicna masina. Ne bi pogresio kad bi je mijenjao za tvoju g800 al pod uslovom da doplata ne bude nikako vise od 100 eura (bar ja tako mislim ). Odluka ostaje na tebe
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jovan4e za ovaj koristan post: | ktisljar (15.04.2012) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boja, g1000, g800, kvaliteta |
|
|