Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 13.04.2012, 19:35   #15
rolandg800
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 816
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa 80
rolandg800 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Konacno sam uspeo da podignem os i instaliram resurse i sve radi...greska je bila u flopy disk-ovima,kupio sam 4kom novi novcijati nema sanse da ucitam os sa kompa na flopy,odem kupim jos 4 ista prica,odem kod druga koji ima flopy drive na kompjuteru pošto je to danas izgleda prava retkost rekoh ajde mozda je ovaj moj crko kad i kod njega ista prica,imao on 2 flopyja ko zna od kad ubacismo u komp.poceh da prebacujem disk 1 kad radi na staroj disketi od ko zna kad,ja odem pa kupim jos 4 nove kad opet nista,dakle nemogu da verujem snadjem se za jos par komada pa prebacim os na njih dodjem kuci pa kako je RALE napisao to primenim i evo sve ok!E sad kako je moguce da novi ne rade a stari hoce u cemu je fora? isto sam formatirao svaki novi flopy ko i stari do sada ili je kvalitet opao toliko,rec je o Verbatim flopy...bilo kako bilo ja sam popravio sto sam pokvario tako da HVALA svima na odvojenom vremenu i trudu koji ste ulozili oko mene...pozz!
rolandg800 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije