|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Mene bi zanimala ista stvar kao i mirandesa. Još kada bi znao kako radi sa ZXA1 satelitom ....
Ili možda preporuka za neku drugu opciju, ŠIFRA; aktiva -ali ne teža od 20kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Pre neki dan sam razmatrao tu kombinaciju, planiram da ostavim ovaj sviracki posao (barem veselja i to) pa planiram da sebi ostavim neko jeftinije ozvucenje, manje, zgodnije za specijalne prilike. Razmotrio sam tu kombinaciju i na osnovu brojki znam da tu nema ni snage ni pritiska, sa dva suba i dve zxa1 necu moci ni 100 ljudi odraditi (na veselja mislim) a da budem ozbiljno shvacen. Ali znam sigurno da cu taj sistem imati za sebe i svoju dusu kad prestanem da se ozbiljno bavim ovim poslom. Za takvo zezanje i mali broj ljudi (za laganicu i bez gruvanja), odlican je. Zx1 pasivna svira odlicno aktivna jos bolje, ovaj sub ce dodati bassa taman koliko treba (da popuni zvucnu sliku, ni govora o nekom gruvanju), sve u svemu super je stvar za to sto ja planiram.
Pozzz
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kod mene je drugačija stvar, mislim raditi barem još par godina (jesam li to rekao 8-10
![]() ![]() Sada koristim PM 1 u kombinaciji sa dva satelita (JBL MR822) i dva basa od 15". Po potrebi kombiniram i nosim onoliko da pokrijem prostor, a sačuvam leđa. Vrlo rijetko imam svadbe preko 100 ljudi i tada još dodajem pojačalo za ove basove, a JBL tjeram s PM1. Kako ima sve više "čvrga" i svirka se svodi na stalno prenošenje s mjesta A na B, a broj ljudi rijetko ide preko 100, razmišljam o nečem malom. Iskušao sam i Bose l1 ali .... $$$. Ovi subovi su mi upali u oko, ali nisam siguran koliko je to dovoljno. Ne volim biti "kratak" kad zatreba. A ako gledam matematički, sada radim na 2x500 i imam dovoljno sape. Ako gledam volumenski, ovaj ZX1sub i ZX1 izgledaju kao hifi kutije .... ![]() Izgleda ću morati u "pohod" na tonsku i onda javim dojmove. Više volim testiranje na svirci pa ako trgovac bude susretljiv..... Recite vaša razmišljanja da mi bude lakše prije nego što utrošim pare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sto se Bose L1 sistema tice, za ritam masine, jok! Imao sam priliku i cuti i vidjeti uzivo(live)
![]() ![]() Ugl. da se vratim na temu, ja sam mislio upariti sa zx4, ali sam jednim dijelom odustao vise mi se isplati uzeti seeburga nego 2 aktivna bas bina sa malom decibelazom... Jest da su oni lagani i mali, ali opet..... ne znam... Nisam imao priliku probati te basove(jer su relativno novi,a i nema ih na nasem trzistu jos, koliko sam upoznat), ali bih volio isto tako cuti vase misljenje (kada ga netko proba)... ![]() @casper, pusti bose ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Sa bosse sam odradio jednu svadbu od 60-tak ljudi. L2 jedan radiator i dva suba + tone match, to je sound s kojim bi mogao do penzije raditi.
![]() Nisam ima prilike slušati TT22, ali vidim da je to mala zvijer. I cijena je u skladu s tim ![]() Mislim da se kod nas može probati ZX1sub kod jednog trgovca, javim dojmove nakon toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ama taj rcf je zvijerka, samo treba ispljuvat $$$ sto ti kazes, i valja jos minimala 1600w nahranit tu kutiju da ona "da" odgovor na tu cijenu kojom si je platio
![]() Moze, javi utiske ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (13.04.2012 u 23:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|