|
|
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@acakasper
Kolega kasper, sve si kontra napisao. ![]() ![]() ![]() ![]() Snagas se pali zadnji, to je pravilo. Potrebna su ti dva kabla mikrofonska (trozilna tj. balansirana). Kablovi na jednoj strani imaju muski a na drugoj zenski kenon. Mfxi8 ima kenone na izlazu (muske), Macrotech takodje kenone na ulazu (zenske). Ako ne pravis sam, trazi u radnji dva mikrofonska kabla sto kraca. Uzmi da su razlicite boje radi lakseg povezivanja. Na Mfxi8 ih bodes u MIX OUT, u macrotecha u INPUT i to je sve. ![]() KAd resis sve gainove propisno na Mfxi8, obojis sve kanale po zelji, pregledas opet gainove, onda snagas do kraja, na kanalima maximalno do nule a master slobodno koliko ti treba sve dok ne pocnu da se pale prve crvene na vu-metru. Pogledaj i snagas gde se nalazi sa njegovim diodama ali mislim da ce to biti ok i ovako, bez gledanja. ![]() ![]() I obavezno procitaj upustvo za mixer, snagas i kutije koje imas, naucices puno. Ne pravi egzibicije sa Mfxi8 da vodis signale otamo-navamo. Koristi samo te izlaze i eventualno mono out ako napajas drugo mono pojacalo ili mono woofere. Aux za eventualni monitoring. Sve ostale izlaze i varijante zaboravi. I upustva obavezno... Pozz i srecno sa novom ekipom. ![]() Hihihi, i ja naseo, ko mlad majmun. ![]() ![]()
JBL! Promijenjeno od Beethoven (04.04.2012 u 23:19 sati) Razlog: :) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|