Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 30.03.2012, 05:45   #39
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od danijel011 Pokaži Post
Ovo je sam kraj svirke pa sam verovatno i malo promukao pa je zato tiše pevanje, a tercu mi peva moj drugar Digitech Workstation EX
To sto ti radis nije dobro... to je odlicno. Ne foliraj... mator sam da bi me istripovao... to ti nekom drugom pricaj bajkice, nije mi tata dao da citam bajke ni kad je trebalo a taman posla sad. Znas ti vrlo dobro koliko vrijedis i kao svirac i kao pjevac. Ne treba tu nista da se kaze niti cu ti ja otkriti bilo sta novo, sta god rekao. Ti si burazeru muzicar i po i taman toliki pjevac. Sve sto radis je vrlo pazljivo promisljeno. Tako ne moze da tonira neko ko, eto onako, ponekad nesto otpjeva. Vokali su ti tacni, otvoreni i definisani, sibilanti takodje vrlo odredjeni i nisu pretjerano ostri, ne siste i suste. Smanji taj hall, ne treba to tebi, mozes ti i bez "pomagala". Znam da je lakse i da se manje umaras ali onda ti to krije i zamazuje glas, kojim mozes da se pohvalis. Uvijek ponavljam da niko tako "jebuzovno" (izvin'te na izrazu) ne moze da donese pjesmu kao dobar muzicar. Imas kantu od instrumenta sa obzirom na svoj kvalitet. To ti je jedina mana, jer PSR700 sa svojih 64MB sample contenta je sicusno za tebe. Te varijacije u levelu signala vokala vjerovatno dolaze od toga sto sviras u isto vrijeme pa ne obracas paznju gdje ti je mikrofon kad pogledas na instrument a onda se obavezno desi (posto vjerovatno upotrebljavas neki cardioid ili super cardioid mikrofon) da signal drasticno oslabi cim se maknes iz glavne ose. Nadji neki overhead ako bas mora ali pod obavezno upotrijebi neki kompresor jer ti je patetika i dinamika u pjevanju ekstremno izrazena. Ovo shvati kao zesci kompliment. Ama to mora da se kompenzuje u ovoj danasnjoj muzici koja "mora da udara u nulu", tako smo navikli publiku. Sami pali sami se ubili. Ljudi cesto smetnu s uma, kada daju komentare, koliko i kako je tesko u isto vrijeme svirati kako treba i pjevati kako treba.
tranzit je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije