|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
bio sam covjeku predlozio kutije od 279 eura koje su puno bolje od svih navedenih jer sam radio na njima,jeftino a dobro i to 15ke,ok predajem se uzmite beringer onda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
@ella 85
Nemoj da si na kraj srca. Mi samo hocemo da pomognemo kolegi sa svojim iskustvima. On neka kupi sta mu je volja a veruj mi da je nekad i tih 50 eura nekome veliko koliko je razlika u ceni izmedju te dve aktivne kutije. pozdrav
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.06.2008
Godina: 35
Downloads: 168
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Dallape SuperMaestro
![]() |
![]()
@ella 85 koliko god dobro radile ja ih nemam gdje nabaviti ovdje kod sebe, zato samo u obzir dolaze one kutije sto sam naveo ili da ne kazem ovi malo poznatiji proizvodjaci..
Znam da su 12" slabije sa basom, ali idem na to da kasnije dokupim bas binove. Pokusacu da stavim Peavey i Behringer "rame uz rame" pa da vidim kako zvuci jedna a kako druga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
|
![]()
Posto ti je mix Behringer ja bi ti preporucio Behringer ali 15" a ako poslije nabavis bas binove nista ne gubis (bar je ista marka-i sigurno ce raditi dobro). Evo ja radim vec 4 godine (manje svirke) na Behringeru a za vece iznajmim jaci razglas a ovo Behringer mi budu monitori. A mozes odraditi od 250 ljudi u zatvorenom prostoru i 150 na otvorenom.
Ali na tebi je da odlucis sta ces uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Svejedno cu ti preporučiti Behringer. Slušao sam i 12" i 15". Ako možeš 15" bilo bi super,a ako ne može ostani na 12".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolege, da ne otvaram novu temu, posto sam nasao da je kolega naveo fbt kemptona.
Naime, imam u ponudi 2 kemptona pasivna(polovna i ocuvana) za jako male novce(mislim jako male novce, 200€)... ekstra ocuvani. Gt12 su... Zna li netko nesto o njima??? Planirao sam ih koristiti kao top i monitore... jer vidim 14kg imaju, 12-ke su (sto mi je jako pogodno za transport) i snaga od 250w mi je sasvim dovoljna za (restorane, male kafice i to).... Hvala. Da napomenem da su pasivne kutije, 2 komada. Hvala.
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (20.03.2012 u 10:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|