|
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
|
![]()
Od polovnih aktivnih moja preporuka ti je RCF ART serija. Imam RCF ART300A jos od 2001ve godine i to je proslo do sad sito i reseto. Iskreno ne verujem da ima par istih koje su prosle ono sto su prosle ove moje. Cak su mi jednu gnjurci vadili is Ohridsko jezera. To jednostavno nece da umre.
Ako kazem da imaju u njih 10 000 radnih sati neces mi verovati ali imaju sigurno. Nadji par u solidnom stanju i nemoj da brines. To ti je moj savet iz licnog iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]() Citat:
Budi malo konkretniji sa pitanjem pa da pokusamo da ti pomognemo. Ovako ne znamo ni sta zelis a sta ne.
![]() |
![]() |
#33 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Jos jedan glas za Wharfedale!
Imam Wharfedale EVP 12' a cuo sam i Titan seriju koja je slicna prica samo sto je kuciste plasticno... Dobro izbalansiran ton. Skuplja serija SHO su vec ozbiljnost.com ![]() Ove koje imam EVP mi sluze kao dodatne dve kutije uz 4 EV ZX4. Odlicno pariraju, malo dalje bacaju (posto imam seriju EVP NEO koje imaju ugao prostiranja 70x70) a ZX4 imaju malo vise basa posto su 15-ce... tako da se lepo dopunjuju. Za te pare koliko kostaju mislim da smem da kazem da nema bolje (ili ja nisam cuo barem). PoZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.03.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Pitanjem 'da li je pametno' hocu da kazem da mi se cini da se odredjena oprema pri sviranju mnogo vise eksploatise od neke druge. Primera radi, najcesce (naravno, ne uvek) je bezbednije kupiti digitalni reverb rack efekat jer mozes da pretpostavis da je stajao negde u rack-u bezbedan ili u nekom cosku u studiju pa pretpostavljas da nije udaran, da nije padao... Kutije su takve da se maksimalno koriste na svirkama, i ljudi cesto nisu toliko nezni sa njima ni u toku svirke niti pre ili posle svirke, teraju ih preko njihovih granica ili ih bacaju u gepek i slicno, dok su ti isti ljudi nezni sa pomenutim digitalijama. Naravno da ovo nije pravilo, ali je najcesce (prema mom iskustvu) tako. Ima jos primera za to - pre bih kupio polovnu delay pedalu nego polovan wah iz 70ih koji moze biti rasklacen, moze da krcka, susti itd... i tu opet ima izuzetaka. Sve sto me interesuje od karakteristika vec sam pomenuo u glavnom pitanju: Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Oprosti kolega ,tek sam sad video da si ti postavio pitanje u vezi kutija a ja sam se sve vreme trudio da pomognem postavljacu teme@nikolic025.
e sad da pokusam i tebi da pomognem. ZA manje od 300 eura jedino imas AUDIO LAB aktivnu kutiju da kupis. ne znam njene karakteristike pa bi morao sam da je cujes i probas kako radi.Iz razgovora sa vlasnikom radnje koji ih je prodavao i trenutno ih nema na lageru stekao sam utisak da ta kutija sasvim solidno radi. E sad imaju model samo sa 15" zvucnikom a ne postoji sa 12" zvucnikom.Kada bi imao malo vise para preporucio bih ti wherfadale titan 12A koja kosta oko 420 eura.Sve ostalo je preskupo za tvoj budzet.
![]() |
Favoriti |
|
|