|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Za 159 eura neznam sta ima da se kupi. Ali znam da za malo vise para moze da se uzme Peavey PR15 ili FBT Jolly15. To je realno najnizi kvalitet za koji vredi dati pare.
Neznam cene ali ne bi trebalo da su mnogo skupe. Ponekad je bolje ici i na polovnu varijantu renomiranog proizvodjaca nego na nov krs. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio MarjanMilosevic za ovaj koristan post: | nesaband (13.03.2012) |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Peavey PR15 cena:254 eura komad
FBT Jolly15 B cena:oko 300 eura komad mala li je razlika? Brate opet dezinformises coveka i ne dajes mu pravu alternativu!!!!! Dodato: kad ne znas cene onda nemoj ni da predlazes napamet
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (13.03.2012 u 17:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nema to veze sa cenom. Za nesto ne vredi dati ni pet para ok? O tome ja pricam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
E moj Marjane,znam ja da je jako tesko reci pogresio sam i znam da to nikada necemo cuti od tebe,ali kao sto sam obecao gde god vidim da dezinformises ljude i da si skrenuo sa teme ja cu reagovati.
Pratim te u stopu.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Probaj ti te kutije, pa mi kazi iskreno dali sviraju tako kako pise u karakteristikama. To je vazno. Moje misljenje je moje misljenje i svako ima pravo da se ne slaze sa njim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Ja necu moci da izvrsim merenja pa da ti kazem da li su tacne karakteristike koje su i napisane.Na kraju krajeva svi mi znamo da proizvodjac uvek malo frizira te podatke ali to vazi i za najbolje proizvodjace a ne samo za ove niskobudzetne.
Mene ova kutija jako podseca na kutije Amerkan Audio koje sam ja imao i verujem da imaju i slican ton kao one. Amerikan audio je kutija koja je takodje proizvedena u Kini i ja sam se slatko nasvirao sa njima pre nego sto sam ih prodao drugaru.Te kutije i dan danas rade kako treba,e sad nije to EV zvuk ili JBL zvuk ali za te pare koliko sam ih ja platio odradile su mnogo svirki i nikad se ni jedna kutija nije pokvarila.
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
40Hz ti je najdeblja zica na bas gitari, tj najnizi ton koji bas gitara sa 4 zica moze da proizvede. Eto ako to odsviraju u istom nivou kao i vokal onda rade do 40Hz kako pise.
Mislis da to mogu? Iskreno? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|