|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
O tome nije bilo ni rijeci, ni o profesionalcima, ni o tome sta bi oni, niti sam igdje napisao da je to zestoka profesionalna harmonika, nego samo najbolji izbor od onoga sto je kolega naveo. Pogledaj naslov i razvoj teme, nema potrebe za tenzijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
@shtimerservicer, hvala za dobronamjernu korekciju ipak sam samo zelio izneti moje iskustvo u vezi sa jednim od modela ,posto sam nekada imao weltmeister,a usput ako mi je dozvoljeno da kazem ,mnogo mi se dopao zvuk one Supite na you tube, sto je gospodin Dino proba ,pretpostavjam da ste je vi radili.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@josipv
uskoro ce jedna cantus 4 biti na prodaju,mislim da je negde 85.godiste. Ko ispod cekica,koristena samo za muzicku skolu i nece biti skupa.Trenutno formiramo canu posto ce je moj brat prodavati pa ako si zainteresovan dobices kabinsku harmoniku za male pare. E sad ne znam odakle si ti ali sve moze da se zavrsi. pozdrav.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama tacno je to, a i napisao sam ti vec i tu nema dvojbe ama od onih svih koje je naveo, ta bi mu bila OK. Mada sad se javi Nesa sa ovim Cantusom, pa nek drzi to dok je vruce jer Cantusi su inace poskupi.
Promijenjeno od tranzit (13.03.2012 u 12:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.08.2009
Mjesto: Odzaci/Subotica
Downloads: 189
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: gitara,harmonika,bubanj
![]() |
![]()
Pozdrav,zanima me Weltmeister Caprice,kakva je,koliko vredi bez kofera...?Covek kaze da skoro pa da nije svirana od kada je kupljena,stoji u foliji,nema kofer i ceni je 200E fixno...Ali je model malo drugaciji,nazad ima nesto kao jastucic,samo dosta tanje,verovatno samo neka zastita i ima onaj registar sto se dlanom aktivira...
http://bucharestcity.olx.ro/vand-wel...-iid-190130818 ovako izgleda... Jel vredi te pare i da li ona ima neku imitaciju kabine ili sta vec? hvala Dodato: Niko nema nikakav komentar? Promijenjeno od nikolic025 (07.04.2012 u 17:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
@tranzit :nema malo trudna ili mnogo trudna, nego ili je trudna ili nije trudna, Cansona je cenovno najnizi model Weltmeistera koji ima Cassoto, kakav-takav. Nemam potrebu konkretno bash ja, da podizem tenziju. " CASSOTO i kakav-takav Cassoto, NIJE CASSOTO". Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Downloads: 432
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
@josipv,cestitam, samo nebi ni na bravo III120 pogresio, uglavnom dok se navikne cuce se da je i hohnerka sa nasu muziku
![]() Pozdrav. Promijenjeno od romski majstor (20.04.2012 u 18:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|